Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Púdre na objem vlasov - naozaj funguju?

User_37597

tieto vyrobky aj ked funguju na 50% su urcene pre kratke a polodlhe vlasy.ak mate dlhe,huste a uz dlho neprestrihane vlasy alebo len tupy strih tak necakajte ze vam to nieco pomoze.fyziku neoklames.preto vznikli urcite druhy strihou a preto sa pouziva napr piketaz.

matulda

no ak máš krátke vlasy tak určite, ja mam vlasy dlhé, mam ten od got2b, najprv som bola s ním veľmi spokojná no vlasy mam potom moc mastne, a keď opadne objem tak su ešte viac prilepené na seba,

cherrynka

taft a got2b je to jeden a ten isty produkt len v inom obale...oboje vyraba Schwarzkopf....a teda neaky viditelny rozdiel som medzi nimi nevidela....akurat su po mich vlasy na dotyk otrasne.... mne na objem pomohol z nivei taky sprej v modrom obale...nastriekas ho na vlhke vlasy a potom vyfukas...vlasy su po nom kraaasne

ana955

Ja som mala ten got2be a mne nepomohol. Mám síce svoje vlasy husté a objemné, ale chcela som ho skúsiť a nič :) Akurát mi urobil také nepríjemne lepkavé vlasy.

michaella

Dobré sú, spravia objem, aj keď nie taký prehnaný ako v reklame. Jediné čo mi vadí, že mám vlasy na dotyk ako cukrová vata :)

batavya

no tak neviem, podla toho co od toho cakas? je to asi tak ked si ku korienkom vlasov nastriekas silny lak a trochu natupirujes..