urcite mate take chvilky a dni, podelte sa :D
kedy sa citite byt sexi?
sexy? sexy, hmm...hmmm....nepamatam si
myslis vtedy ked na mna pozera pekny chlap a ja mam taky pocit uzkosti ze preco na mna cumi? alebo ked na mna cumi skaredy chlap a ja mam blby pocit ze co na mna cumi? nie, asi vtedy, ked som v posteli s tym mojim ktory ma "žerie" taku aka som bez ohladu na to ci som strapata či učesana a tvári sa že ma chce zjesť :)
Keď vonku prší, je hnusne a ja si obujem moje brutálne čižmy, sukňu, kabátik, do ruky žltý dáždnik.. vtedy sa cítim fest.. ani nie sexi ale skôr žensky.
keď som vnútorne v pohode, keď sa dobre cítim v tom čo mám oblečené.
ci sa citim sexy alebo nie zavisi prvotne od pocitu, ci som sama sebou a sama so sebou uzmierena a vyrovnana
ak ano, je to uzasny pocit, vtedy sa citim proste uzasne (a aj sexy, vtedy je clovek velmi prijemny a pritazlivy sam pre seba a aj pre okolie)
v poslednej dobe sa cítim sexi a vyzerám aj sexi, po milovaní :D
nemusím byť zmachlovaná, vyfešákovaná, aby som sa tak cítila.. sexi sa cítim napr. aj po sprche a s mokrými vlasmi :)
ja sa citim najviac sexi, ked som so svojim priatelom a dava mi najavo, ze ho pritahujem :) no funguje to iba ak ma, samozrejme, nic neboli ci netrapi... a napomaha tomu, ked nemam oblecenie, ktore mi robi faldiky :D a ked sa citim sviezo...alebo taky ten pocit tela plneho endorfinov po cviceni :P
ale sak ja viem ze su aj take, aj ked tie sa neprezentuju ako idoly a preto nejdu prikladom. som uz moc zdegenerovany prostredim v ktorom zijem, sak ja to furt vravim ze z tej blavy uz musim zmiznut, nist, treba spat:) dobru vsetkym
hej hej :) a naviac sa mi "paci" ako su tie umele zenske so sebou spokojne :D "och som ja ale samica" brrrr
ale hlavne ze su so sebou spokojne:)
beskyd ale nemas uplne pravdu, su zeny aj neumele a nevulgarne:)
no, v tejto spolocnosti sa zeny citia byt pritazlive ked su co najviac umele, vulgarne a dorobene:) ved to je jednoduche, staci mat otvorene oci:)
nikdy :DD