kedy sa citite byt sexi?

jajka001_

sexy? sexy, hmm...hmmm....nepamatam si
myslis vtedy ked na mna pozera pekny chlap a ja mam taky pocit uzkosti ze preco na mna cumi? alebo ked na mna cumi skaredy chlap a ja mam blby pocit ze co na mna cumi? nie, asi vtedy, ked som v posteli s tym mojim ktory ma "žerie" taku aka som bez ohladu na to ci som strapata či učesana a tvári sa že ma chce zjesť :)

kafe

Keď vonku prší, je hnusne a ja si obujem moje brutálne čižmy, sukňu, kabátik, do ruky žltý dáždnik.. vtedy sa cítim fest.. ani nie sexi ale skôr žensky.

Maoam

ci sa citim sexy alebo nie zavisi prvotne od pocitu, ci som sama sebou a sama so sebou uzmierena a vyrovnana

ak ano, je to uzasny pocit, vtedy sa citim proste uzasne (a aj sexy, vtedy je clovek velmi prijemny a pritazlivy sam pre seba a aj pre okolie)

lulu22

v poslednej dobe sa cítim sexi a vyzerám aj sexi, po milovaní :D
nemusím byť zmachlovaná, vyfešákovaná, aby som sa tak cítila.. sexi sa cítim napr. aj po sprche a s mokrými vlasmi :)

kolpi

ja sa citim najviac sexi, ked som so svojim priatelom a dava mi najavo, ze ho pritahujem :) no funguje to iba ak ma, samozrejme, nic neboli ci netrapi... a napomaha tomu, ked nemam oblecenie, ktore mi robi faldiky :D a ked sa citim sviezo...alebo taky ten pocit tela plneho endorfinov po cviceni :P

beskyd

ale sak ja viem ze su aj take, aj ked tie sa neprezentuju ako idoly a preto nejdu prikladom. som uz moc zdegenerovany prostredim v ktorom zijem, sak ja to furt vravim ze z tej blavy uz musim zmiznut, nist, treba spat:) dobru vsetkym

*inko

hej hej :) a naviac sa mi "paci" ako su tie umele zenske so sebou spokojne :D "och som ja ale samica" brrrr
ale hlavne ze su so sebou spokojne:)
beskyd ale nemas uplne pravdu, su zeny aj neumele a nevulgarne:)

beskyd

no, v tejto spolocnosti sa zeny citia byt pritazlive ked su co najviac umele, vulgarne a dorobene:) ved to je jednoduche, staci mat otvorene oci:)