Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem sa vyrovnat s rozchodom, som zufala...

Príspevok v téme: neviem sa vyrovnat s rozchodom, som zufala...
Lenulienka.

Je to už viac ako mesiac a ja sa z toho rozchodu neviem spamatat. Vacsinou rano ked sa zobudim, hovorim si ze ako je dobre ze som s nim uz neni, ale vecer, den co den placem... Podviedol ma a nechal kvoli nejakej chuderke co ho vraj teraz ani nechce ked pocula co mi vyviedla... na konci pri rozchode mi klamal do oci,od kamaratov som sa dozvedela ako cely cas sa usiloval aj o ine dievcata(asi preto bol so mnou)... ja som mu tak bezhranicne doverovala a aj ked to na konci nasho vztahu bolo zle, ja by som kvoli nemu aj skocila z mosta..strasne som ho milovala.. bol moj prvy a aj ked som teraz poriesila veeela chlapov, boli to rovnako..a pritom ja taka nie som..este stale tomu nemozem uverit...ja som s nim potom este volala a prosila ho nech ma neopusta ale opustil..velmi sa hanbim a hoci sama by som seba ponizila asi najviac ako sa da keby som s nim este chcela... ma moje srdce a ja ho chcem naspat..je pravda ze som komplikovana povaha a nebolo to vzdy jednoduche ale preco ked akurat niekoho zacnete tak strasne lubit opusti vas? mne sa zrutil svet.. ani neviem kde mam hladat kusky svojej hrdosti..nekomunikujeme spolu lebo on to tak zariadil po tom co sa asi dopocul co som vsetko odvtedy robila.. a hoci sa za to aj hanbim, vsetko to bolo kvoli nemu.. vsetci moji skusenejsi blizki ma presviedcaju ze sa mi este ozve a bude ma chciet naspat... lebo nas vztah bol naozaj vynimocny.. ja som lubila aj sposob ako otvoril oci..cele rana kym spal som ho hladkala a pozerala som na neho...ale ako by sa mi mohol ozvat ked ma takto zo dna na den opustil kvoli niekomu koho pozna tyzden.. ako sa mam zase zacat tesit zo zivota? placem kazdy den... placem ked idem s kamaratmi von a oni to vsetci vidia, sedia pri mna a drzia ma za ruku...a poznaju ho.. odvtedy ako mi toto urobil stratil dost spolocnych kamaratov, nie ze stratil ale mam pocit ze sa im odcudzil.. asi preto ze vsetci vidia ako ma to znicilo...klamal svojmu kamaratovi ze neriesi babu ktoru chcel ten kamarat, klamal mne ze to nie je kvoli nej.. a viac krat viem ze mi klamal.. klamal asi kazdemu...

veves

hadam nechces po mesiaci zabudnut:DD ved to nie je minca ktoru stratis a zabudnes na to. ked to bude trvat rok, potom sa mozes zacat znepokojovat.

ahoj 001

ahoj, vyrieši to čas, stať sa môže hocičo...stretneš niekoho iného kto ťa nebude klamať a kto nebude riešiť ostatné dievčatá... mňa manžel po desiatich rokoch podviedol s následkami teraz mám druhého manžela a máme ideálny vzťah...s bývalým nemám žiadny kontakt tiež to bola chuderka ktorá podviedla svojho muža, máš šťasie že si slobodná užívaj si život a nedaj si ho nikým pokaziť on sa určite tak netrápi ako ty

winki

Váš vzťah nebol výnimočný, však ťa klamal a riešil iné...to len ty si si ten vzťah idealizovala a zatvárala oči pred skutočnosťou, preto to teraz tak bolí, ale neboj raz sa na to dokážeš pozerať triezvymi očami a poučíš sa z chýb.

winki

nedá sa ti poradiť nič, len to musíš prežiť. Každý si prejde touto prvotnou fázou beznádeje zúfalstva a pocitu, že už nikdy nebude nič pekné. U každého to trva rozdielne. Plač ak chceš, vyzúr sa, vykrič sa a jedného dňa zistíš, že tá bolesť sa vytratila pomaly, postupne ale prejde to.

Lola12347

čau leni, viem , že to strašne bolí, chápem, ale snáď už sa máš lepšie s ohľadom na dátum tejto správy.. ja som na tom v podstate rovnako, frajer mi po 4 rokoch (!) oznámil, že ma \\\"už nemiluje\\\". Nechápem, úplne sme si rozumeli, v sexe nám to tiež klapalo, inú ževraj nemá.. neviem! Je to dosť čerstvé, prebehlo odvtedy len pár dní, možno sa spamätá aj keď tomu neverím.. ale tú bolesť poznám. Je to naozaj naozaj niečo strašné. Držím palce nech sa čo najskôr vyhrabeme z tejto sračky.