viem že je to kapanek blbá téma :p ale zišla by sa dáka inšpirácia :) snívať o niečom čo v konečnom dôsledku aj tak nemám a mať nebudem je strata času a keď začnem riešiť čo bude zajtra tak som z toho akurat tak nervozna ci som ešte na niečo nezabudla takže to mi velmi k spanku nepomôže :/ tak čo sa vám premiata v hlave pred spaním?
Na čo myslíte pred spaním?
bo to bola už závislosť bez rádia som nevedela ani zaspať :D a naši mi ho chodili v noci vypínať tak ma budili :)
omega :) opis nam to :)
ako ovladnem svet
ja preberam kadeco ..... neuroniky moje :-)
tak radio ja nepocuvam :) s notebooku mi hraju pesnicky, ktore si sam nahodim a viem, ze pri nich budem v "inom svete" dam si sluchadla a idem :) je to prijemny relax a nemam problem zaspat aj ked mi to hra na plne bomby :)
anjelik a preco si si musela odvykat? Mala si rano problemy vstavat? :D
tiez rada spim pri radiu. ale potom sa sem tam v noci budim ked ide fajn pesnicka:) a mam zivsie sny
že by som sa vratila k starym časom kedy som celu noc spala pri radiu? :D to som sa dlho odnaúčala ;)
praveze je to pekna tema sa mi paci :)
ja mam pri tom zapnutu aj hudbu o to lepsie sa na nieco mysli :)
niekedy si poviem, ze budem mysliet na to, ale sa potom prichytim, ze myslim uplne na nieco ine takze nechavam tomu volny priebeh :) v poslednej dobe je to o laske :D no hold chyba mi
ja si casto predstavujem ako drzim jedno dievca za ruku a tak spolu zaspavame:)
na nic. ak na nieco myslim zle sa mi zaspava.