Diskriminácia plnoštíhlych

beskyd

si myslite ze to je len problem plnostihlych zien? kazdy kto nevie zahrat pozu reprezentativneho robota alebo skrobenej umelej sliepky ma smolu, nie len plnostihle zeny. a to bez ohlladu na schopnosti alebo schopnost vyvinut nasadenie pre plnenie zverenych uloh. dolezitejsie je to, kto co hra a ci je v sulade s masami diktovanymi sablonami nez to, co je kto schopny porobit a aky vystup je schopny vyprodukovat. proste zijeme v takom systeme, nic sa neda robit. kto ma hrdost a schopnosti, zije si na vlastnom hospodarstve na samote alebo robi remeslo, kto nie, musi sa prisposobit absurdnoti poziadaviek trhu alebo skonci vo vlastnych zvratkoch na hlavnej stanici ako vyvrhel.

jajka001_

noblesne :))) no je to smutne ze dolezitejsie je vediet sa kazdy den vygrcat a nosit znackove handry a dat si spravit umele kozy ako mat nieco v hlave.

tessinka

je to pravda...mam tiez kila navyse a bola som na nejednom pohovore...a myslim si ,vlastne som presvedcena o tom ze ma neprijali kvoli kilam navyse...a nezabudnem na pohovor v jednej nemenovanej firme ked som otvorila dvere a dve noblesne chuducke a dolezite damy si ma hned premerali celu a v tom momente som hned vedela co bude ...

bibba

no a potom su aj taki sefovia, ktori od svojich asistentiek chcu aj viac, nez len pracu. dala by som aj priklady, ale nebudem. a myslim tym VELKE FIRMY.

soffa

vsetko je o sebavedomi,skusenostiach a sympatii,a nie o vyzore!!!!aj plnostihla zena ak si veri,tak dokaze sefa zaujat,asi tak.skor by som povedala,ze su uprednostnovane zeny,ktore nemaju dieta..