Stretla sa niektorá z Vás už s tým že ste si hladali prácu a kôli váhe vas neprijali??
Som nesmierne vytočená lebo všade berú tzv. anorektičky a ostatné baby su vzduch???Nie som úplne tučna ale mam neake to kilo navyse a všade požaduju perfektné postavičky 90-60-90 .. je to normalne???
Diskriminácia plnoštíhlych
si myslite ze to je len problem plnostihlych zien? kazdy kto nevie zahrat pozu reprezentativneho robota alebo skrobenej umelej sliepky ma smolu, nie len plnostihle zeny. a to bez ohlladu na schopnosti alebo schopnost vyvinut nasadenie pre plnenie zverenych uloh. dolezitejsie je to, kto co hra a ci je v sulade s masami diktovanymi sablonami nez to, co je kto schopny porobit a aky vystup je schopny vyprodukovat. proste zijeme v takom systeme, nic sa neda robit. kto ma hrdost a schopnosti, zije si na vlastnom hospodarstve na samote alebo robi remeslo, kto nie, musi sa prisposobit absurdnoti poziadaviek trhu alebo skonci vo vlastnych zvratkoch na hlavnej stanici ako vyvrhel.
normalne to urcite nieje...ale nezmenis to svet je uz proste taky...svina...je to nefer
noblesne :))) no je to smutne ze dolezitejsie je vediet sa kazdy den vygrcat a nosit znackove handry a dat si spravit umele kozy ako mat nieco v hlave.
je to pravda...mam tiez kila navyse a bola som na nejednom pohovore...a myslim si ,vlastne som presvedcena o tom ze ma neprijali kvoli kilam navyse...a nezabudnem na pohovor v jednej nemenovanej firme ked som otvorila dvere a dve noblesne chuducke a dolezite damy si ma hned premerali celu a v tom momente som hned vedela co bude ...
smutne, ze to tak je :D lebo potom nam slusnejsim beru nejake št*tinky robotu :D
bibba .....viem ... vieme ;-) je to bohuzial tak
;) takze tak.
no a potom su aj taki sefovia, ktori od svojich asistentiek chcu aj viac, nez len pracu. dala by som aj priklady, ale nebudem. a myslim tym VELKE FIRMY.
to je pravda soffa no treba odpovedat asertivne na takuto otazocku
vsetko je o sebavedomi,skusenostiach a sympatii,a nie o vyzore!!!!aj plnostihla zena ak si veri,tak dokaze sefa zaujat,asi tak.skor by som povedala,ze su uprednostnovane zeny,ktore nemaju dieta..