S kvasinkami mám problém už 3tí rok...Doktor mi povedal že to spôsobuje nejaká baktéria z hrubého čreva... Myslíte že ak to mám takto dlho môžem byť v budúcnosti neplodná? (Mens má na deň pravidelne)
S kvasinky ako také schopné pripraviť ma o plodnosť?
Heatherka: Zbytcone strasis ludi. Kvasinky nesposobuje uplne nic. Kvasinky maju nejaku ulohu v tele. Tak napis co sposobuje premnozene kvasinky. Len tak strasit vie kazdy. Poznam iba uzitocne kvasinky, ktore vyrabaju chlieb, kyslu kapustu, vino...
kvasinky su sucastou normalnej mikroflory, ale pri premnozeni uz ide o problem. tu sa riesi premnozenie a viac nediskutujem...nechapem o co ti ide kvasnica.asi nevies, co mozu sposobit neliecene kvasinky....
Kvasinky ta o nic nepripravia. Kvasinky su mikroflora. Life is life.
ahoj, ak mas dlhodobe problemy s kvasinkami, vyskusaj okrem dodrziavania protikvasinkovej diety aj enzymoterapiu. vela som o nej citala a na mne zabrala, lebo tiez som sa v minulosti trapila s kvasinkami. kup si v lekarni Wobenzym a uzivaj podla navodu. snad som trochu pomohla :)
fdsf1sd15645 - na acidofilné mlieka mám alergiu, tak asi by mali rovnaký účinok aj tie probiotiká. Ten kokosový olej skúsim :)
Heatherka - vieš mi aj poradiť ako často piť ten čaj? :)Bola som ho dnes kúpiť
Pliesne, kvasinky apod. su velmi neprijemne, vela ludi ich zanedbava a mozu sposobovat vela zdravotnych tazkosti ako znizena immunita, problemy s travenim, ubytok hmotnosti, kozne problemy atd.
Z osobnej skusenosti ti mozem poradit kokos alebo este lepsie kokosovy olej. Potom velmi dolezite su acidofilne probiotika, kup si ich alebo pi acidko/zincicu, acidofilne probiotika su prirodzeny nepriatel pliesni. Lekar by ti ale mal nieco predpisat...
kvasnicaa akoze ty bud uplne nevzdelany clovek alebo si robis srandu.... vie to asi od lekara nie ????
boobinka skus uplne vylucit cukor a bielu muku. ja ti este odporucam pit lapacho caj. kupis ho sypany v lekarni za necele euro :)
Nič neskúšaj. Kvasinky nič nespôsobujú. A odkial vies ze mas kvasinky? Mas mikroskop?
VYzerá to sľubne....som zvedavá či to zvládnem :) Ďakujem..skúsim
ak vyvolavaju akutny zapal tak aj ano. ak savytvoria zrasty. ale nemyslim si, ze uplnu neplodnost, skor iba nejake problemy, ze sa to podari na prvy krat. skus protiplesnovu , protikvasinkovu dietu. na tomto fore sa o nej docitas vela :)