prečo 22ročná je absolútne vyhorená, bez štipky chuti do života, bez záľub, bez chcenia, bez zmyslu.
aký je dôvod
atm, ty si neskutocne romanticka dusa :DDD
sak pockaj, o niekoho sa "potknes", a potom budes pisat..
čotijaviem. ale nechaj ma dalej snivat :)
omega ja sa s tebou vazne odmietam dalej bavit:) to je proste pod moju dostojnost:). to co ty splietas za sprostosti, ved to nema uplne vazne obdobu. netrpis na schizofreniu alebo nieco podobne? tam je totiz take nesurode myslenie dost typicky symptom. ale mozno to je len vec deficitneho intelektu, kazdopadne, koncim:)
jajka. ono ak zbavis 'lasku' vsetkych tych romantizujucich pozlatiek ktore si uchovavame mozno aby sme si pripadali nejakym sposobom vznesenejsi, nez aki v skutocnosti sme, az na tu biologicku uroven, mozno zistis, ze je to len obycajna, primitivna tuzba vlastnit niekoho, alebo nieco, mat niekoho v moci a ovladat ho nejakou nenasilnou, zdanlivo obojstranne vyhodnou cestou. to je aj dovod, preco produktom 'lasky' je tak casto aj nasilie, ci uz namierene proti ostatnym, alebo proti sebe - pretoze my chceme mozno vlastnit nadalej, ale ten druhy straca zo svojej strany o vlastnictvo zaujem a my citime, ze sa nam ktosi pokusa nieco vziat. inac je to takmer taka ista primitivna tuzba ako sex, len nie tak zakladna:)
hmm a ako to vlastne suvisi s Jowessou? :)
ozaj ;) aj cigani maju na 1. rade sex. malokto sa dostane na level 2 .. a ak ano, tak ledva-ledva..
stale ti to nedochadza o co mi ide?
nie to, ze si zasexujem raz za cas, bars aj so slapkami, ale to, ze znacna cast populacie zozerie to, ze sex je dolezitejsi ako vzdelanie a vid co sa deje..
milion nechcenych deti, este viac interupcii, este viac potratov z toho nasledne. vsade sa pcha reklama na sex - kurvi to deti. dnes si 18 rocna baba povie, a ved co .. sex je zakladna potreba, tak predam panentsvo.
cize , toto chces, aby si tvoja dcera zila zivot v takejto spolocnosti ?
Lenze ma dost zaujima, preco sa toto stale propaguje - sex drogy a rock&roll, cize "zabavajte sa"
Vidis kam tento zivotny styl dospel ?
atm, myslel som to tak, ze pokial by som si mal vybrat, medzi superprsatou blondinou a neobmedzeny sex s nou na isty cas, alebo isty cas v CERNe, ci podobnej institucii (proste kde by som sa mohol nieco naucit, cize defacto moze byt aj dielna strojara), tak mam v tom jasno a ta prva volba by to nebola. lebo sex MNE nepomoze prezit a nic mi nedava, okrem toho, ze to zabera cas. pokial by som si mal vybrat, nie pokial by som mohol mat obe. ale ak by si dal rovnaku otazku vedcovi (z "o tom sa nehada ziadny vedec") tak hadaj co by si vybral.. nie kazdy ma orentacie cisto na "level1" a kedze je to zakladne, je to primitivne - to nie je urazka..
za 1) unika mi pointa tvojich 'argumentov' o strielani a znasilnovani, 2) mne je nejaka maslovova pyramida ukradnuta, ja ti hovorim ze sex je jednou zo zakladnych fyziologickych potrieb a o tom sa nehada ziadny vedec, 3) co ma byt primitivne? sex? no ano sex je primitivny a aky s tym mas problem?
zeny pouzivaju sex , aby ziskali lasku
muzi pouzivaju lasku, aby ziskali sex
a je hnusne ze kvoli nejakej potrebe prepadnu zenu a znasilnia ju.