ahojte, chcem sa spytat ci ked si dam viac tabliet xanaxu a zapijem ich alkoholom, tak moyem zaspat a umriet. kamos mi to hovoril, ale mne sa tomu nechce moc verit. co si myslite vy?
Alkohol a xanax
Prosím len nerob blbosti nech ta to ani nenapadne.
Áno, tak by to malo byť. Ak niekto úspešne spácha samovraždu, tak by sem mal hodiť recept ako na to:-) Ja som dal takisto na také rady, najprv som bral lieky, potom som na nich začal piť. Nestalo sa nič, tak som lieky vysadil:-)
Dnes som sa dozvedel, že na cirhózu v pohode stačia aj lieky:-)
Akurát, že som si na samom začiatku nestanovil žiaden zmysluplný cieľ:-)
Tak asi preto ešte žijem.
Podľa mňa chu. z toho, i z takých samovrážd.
Radšej si nájdite nejakú inú formu zábavy:-)
Sama s tým mám skúsenosť. Kombinovala som 2 druhy alkoholu so 6 tabletkami xanaxu a vuala stale zijem.
Ja si myslim, ze je to slaby liek. Mne sa "zahryzol" nedavno nas pes do krku, akoby ma stipla so zubami. A ja: pod sem moja zlata, ale bol som v soku.
Nie, neskúšaj to určite. Tabletky a alkohol to nejde dokopy. Načo to potom berieš??
Ahoj,
urcite ich neuzivaj spolu.. maju obe tlmiaci ucinok na mozog (tlmia ho tym istym mechanizmom,kedze posobia na ten isty receptor), nemusis sa uz prebudit potom..
Ja sem vcil.zedel dvje tabletky. Kamos 6 a vypili sme flašu.ceresne a mame vad uplne na haku :-D takze sme jasny dukaz teho ze nato nechcipneš :-D teda este.nas ceka pulka flasky :-D nehehehehe :-D :-D
Ak zjem celu krabicku xanaxu a zapijem alkolom prejdem na druhy breh?
xanax=Alprazolam zriedkavo sposobuje smrt sam o sebe, ale ovela castejsie v kombinacii s alkoholom alebo inymi drogami a to tiez hlavne pri predavkovani.
en.wikipedia.org. Nuz ale moze sposobit ine skody na mozgu a tele, nemusi clovek priamo nan zomriet
Tu je toho viac na Alprazolam(xanax)
www.drugs.com
Tu uvadzaju ze pre samotny Alprazolam LD50(samozrejme nemerane na ludoch ale potkanoch!!!) je vyse 1000 nasobok maximalnej odporucenej davky pre ludi. Ale to sa samozrejme prudko meni v kombinaciach drog a alkoholu.
Dovod pre to je jednoduchy, benzodiazepiny ako Alprazolam nie su rozpustne vo vode, ale za to vyborne v alkohole.
pytas sa preto ze sa chces zabit?