Strach z bozkávania

Príspevok v téme: Strach z bozkávania
Maťo 666

ahojte, mnohí ma budete osočovať, urážať alebo sa mi smiať ale ja mam proste taký divný problém

mám 26 rokov,o panictvo som prisiel v bordeli ako 20 rocný, moj komplet celý sexualny zivot sa odohraval na privatoch a v bordeloch az doteraz,bolo toho fakt vela, väcsinou to bolo to isté, najprv klasicka masaz, potom oral a potom suloz v rôznych polohach, vzdy s prezervativom, nikdy som nemal vztah so zenou, a proste mam taky problem ze nikdy v zivote som sa nebozkával so zenou na ústa, .. asi mi to nebudete veriť ale zamiloval som sa do spolužiačky, má 22 rokov, viem urcite ze aj ja sa jej lúbim, ale proste vsimne si to ked sa budeme bozkavat ?? ze sa neviem bozkavat, velmi sa toho bojim, nechcem sa strapnit alebo bojim sa zbytocne ?

nejsom ziaden skaredy chalan, práve naopak ale proste tak som zacal sexualne zit a akosi som pri tom casom ostal a zvykol si nato, ale chcel by som uz aj zazit bozkavanie, maznanie, lásku a také veci, .. s prostitutkami som sa nikdy nebozkával, hoci niektoré to mali v ponuke sluzieb ale ja by som nikdy nato nepristúpil, zdravie je zdravie

Maťo 666

poznám kopec báb, ktoré majú svoj vlastný byt, robia tam samé, robia sami na seba, zarabuju si mesacne okolo 8000 E, 100 na jedneho, a to je na slovensku, baby v rakusku zarabaju mesacne este viac

0mega

atm, nie vsetky, ale ista cast ano (a nie nezanedbatelne 1%) neviem kolko, az tak tomu nerozumiem, nepotrebujem sa do toho miesat.

0mega

0vecka, jasne, vela ludi byto robila, ja nie, ja som na taketo antisocialny ;) neptrebujem vela penazi, uz ma to preslo, casom je narocne ich minut.. zbytocne vela bordelu doma (vid moje eseje o materializme a ako to ze to ludi bavi). mne staci malo, ale musi to byt kvalitne.. a ano, aj mna fascinovala myslienka, aketo moze byt, cestovat po svete a ochutnavat holky akejkolvek farby a odrody.. lenze co ja viem, myslim ze by ma to nebavilo.. teda chvilkovo a potom (nie pre nabozenske alebo moralne, alebo psychycke hodnoty) proste nebavilo.. (to iste ako v inych oblastiach, sport - auta, skusil som vsetko, casom to znudi, pretoze dosiahnes 'vrchol' a skusis 'vsetko')
ale ine som chcel,, uplne nieco ine,, a toto - ak tam budu platit tak dobre ako by si chcel, vzdy sa najdu nejaki ludia, co to spravia o 1 euro lancejsie a klienti pojdu tam :) chapes co myslim..

atm

:) jasne a vsetky este aj beru drogy, vsetky maju aids a syfilis, pochadzaju z ukrajiny, su nezletile a mafiani ich tu drzia nasilim a nechcu im vydat pas...

0mega

Ok :)
Je dobre ze to neberies na lahku vahu..
len tak mimo temu, mas info kolko zarabaju? celkom ma to zaujima (aby som si vedel rozpocitat, na kolko moje uspory vydrzia :D)

0vecka

2 Omega on povedal ze je zdravy mozno aj bol na testoch ... ja na tom nic zleho nevidim... ja by som do toho tiez siel mne len skor vadi ta cena... mi to pride ze tie slapky zarabaju neprimerane vela... ak raz zarobim padika za hodku a nebudem mat trvalu partnerku a este mi to bude fungovat tak tiez do toho zrejme pojdem...

to ze ty si moralista alebo ze to ty proste nerobis neznamena ze sa to nesmie ... a BTW prostitucia je na SK legalna... :-P

Maťo 666

Omega

nie, nevydal by som svoju dceru za takeho chlapa, ja nepovazujem za normálne, to co som robil, chcem s tým uz skoncit, a mozem ti garantovat ze som zdravý, ak by som nebol, resp. by som vedel o sebe ze mam pohlavnu chorobu tak v zivote by som nespal so zenou, pretoze JA mám chrbtovú kosť, nejsom ziadny hajzel ani prasa, povazujem sa za slusneho cloveka, ovela slusnejseho ako pozorujem ostatných ludí,............... oni zarabaju podstatne podstatne viac ako je úbohých 2000 euro,

0mega

som muz a nerobil som tam. ale dobre, 2 tisicky. to mas za kolko, 20 dni? to mas 100evri za 1 klienta ? stovku ti nahrabe dnes uz aj bezdomovec. cize o urovni viem svoje.
A pokial nezijes v jaskyni, ale nic v zlom, malo ludi si zistuje taketo infosky. Tak jednu zenu dnes kludne kupis za podobny peniaz ako pises, hlavne ak beries bulk. (nie na 1 noc ci co, ale exkluzivne do svojho klubu)
tak si viem predstavit, aka hygiena a uroven to je. take bordely ovladaju mafiani zvacsa a tym je totalne jedno, co sa tam prenasa, hlanve ze z toho prsi zisk..

Ak mi neveris, skus skocit na ulice Prahy a cakat pred bordelmi par minut, a potom podla komunikativnych skusenosti skus zistit ako to tam chodi ;)

Nehovorim nic, nenaznacujem nic, len mi pride divne, ak si niekto mysli, ze klasicky bordel ma nejaku uroven, Teda... teda ak nedrazil panenstva na ebay.. mozno by bol cistejsi, ale tiez mam pochybnosti.. ale kazdy to berie inak, ja takto ;)

atm

0mega, no ty sa teda vazne vyznas. nerobila si tam uz nahodou niekedy?
nic proti ale znova ti vravim ze to nerobia len ciganky pri ceste za 150sk. tie niektore baby si uplne v pohode zarobia 2000eur mesacne, su pekne, uzivaju si zivota a maju mozno lepsie zdravie ako ty...

0mega

Maťo 666

ale nic v zlom, ale na debilnu otazku nejde odpovedat nijak inak ako debilne.. to je na margo toho, ze si urazeny, ze co ti tu piseme..

sam si prehlasil, ze teoria ti je na figu borovu, tak o com?

a nehnevaj sa, ale 26 rokov je dost na to, aby si vedel ze iste veci obnasaju aj iste rizika.

ty by si svoju dceru vydal za takeho ako si ty sam ? zaujimala by ma na toto odpoved ;)