Ako bude vyzerať svet o 50 rokov.

Príspevok v téme: Ako bude vyzerať svet o 50 rokov.
poradtepls

V škole nám dali za úlohu zistiť ako bude vyzerať svet za 50 rokov. Presnejšie si máme predstaviť určitú tému, ja som si vybrala skatepark a s tým spojený skate, inlinerov, bikerov.. atď. Čo si myslíte, ako by to mohlo vyzerať o takých 50 rokov? Poprosím len rozumne názory :) Vopred ďakujem, za každú normálnu odpoveď ;)

pravy huhu

Potom je tu este druha moznost, ze bude vynajdeny nekonecny zdroj energie a miesto klonov budu pracovat roboty a my budeme popijat mochito na plazach.

Dalsi scenar je taky, ze vsetci budeme vo Vesmirnych lodiach na warpovy pohon a budeme viest vojny proti neposlusnym mimozemskym civilizaciam.

0mega

pravy huhu

myslim ze to predpovedali na rok 2000 :) aj to, ze do nas budu liat ucivo cez roboty atd.. a nic z toho :D

technika sa pusta ku obecenstvu len priserne pomaly, lebo vyvoj je "drahy" rozumej investor sa musi nabalit a az potom to pustia na trh. (pracoval som v IT, takze viem o com hovorim, ale 99% ludi tomu aj tak neveri a nech, dobre sa na nich zaraba)

jajka001_

o 50 rokov...no, vezmi si co bolo pred 50timi rokmi. to by zírali tí ľudia čo je to tu teraz..na jednej strane strasna technika a na druhej bordel a chudoba a velke socialne rozdiely
skejtparky budu, v muzeu :)
heh, napis ze skating bude olympijskou disciplinou a budu totalne vymakane profi ihriska, z materialu ktory pouziva NASA, skaty budu merat teplotu vzduchu , smer vetra atd, budu reagovat na hlas a dobehnu k tebe ako pes, ked zavolas

blondula

kedze ja budem cerstva 80tkyna,mozno po mozgovej aj srdcovej prihode priputana na voziku,v horsom pripade uz na cintorine.... asi ma to trapit nebude :DD

0mega

Malokto sa z nas toho dozije :) ak budem mat 83, budem stastny ze budem pri sebe a nie to este citat nieco na Internete :D

BJ

No tak kazdy nech tu napise miniesej, ako to vidi, a za 50 rokov sa tu mozeme stretnut, a zistit, kto bol najblizsie pravde.

0mega

Tak isto ako teraz, pretoze 3 svetova (pravdepodobne atomova) vsetko zresetuje a v 2060 budeme mat to iste co v 2011 cca.
Dalo by sa to nejak vypocitat mozno, ako rychlo isiel vyvoj po 1945 az do 1995.. pouzit na to koeficient, i ked ten asi nebude az taky potrebny, lebo vtedy sa svet nerozbil az tak velmi ako by sa rozbil jadrovou vojnou. A kedze kraterov bude dost, tak aj skateparkov bude dost ;)