ahojte mate niekto skusenosti s týmto vyrobkom? je dobre na vyrazky? a na ostatne problemy? je to dobry liek alebo zly ? skodi ?? da sa kupit len tak v lekarni ?
Koloidne striebro
Len s tymi listovymi salatmi to neprehanaj, su plne dusicnanov. Nikdy nekupuj hlavkovy salat v obchode. Ja ho kupujem iba v sezone na trhu.
Radsej ladovy, dubovy, a rukola je tiez super.
ako hovori BJ, akne by si mala riesit zvnutra, je to vysoko pravdepodobne zapricinene zanesenym organizmom (i ked ti budu tvrdit ze su to hormony, ak hej tak potom hormony blbnu kvoli nezdravemu telu, povodca je stale rovnaky). telo sa uz nevie zbavovat toxinov na to urcenymi cestami, cize moc, pot, atd, tak idu cez pokozku. ocisti svoje telo a bude cista aj pokozka. jedz vela prevela ovocia, zeleninu, listove salaty (ak nevies len tak, tak si ich rozmixuj s ovocim) a snaz sa obmedzit nezdrave jedla. ale co opakujem, ved BJ to super napisal.
Tak vyskusaj ocisty, nejake posty na ovoci a zelenine, a ocistu pecene. Dnes ma pecen zanesenu skoro kazdy, a ak aj to nahodou nebude stacit na akne, vyriesi ti to vela problemov, ktore by ti este len zacali v buducnosti.
Cize moj recept na akne - ocisty criev a pecene, odkyselenie tela, pravidelne posty na ovoci, a ovocnych a zeleninovych stavach, celkovo zdrava strava, co najmenej sladkosti, cukru, a masa.
A hlavne zdrave tuky, tie nezdrave zatazuju pecen. Mne sa vzdy urobi obcasna vyrazka, ked to prezeniem so sladkostami, alebo si dlhsie nerobim ocistu a zacinam mat uz zanesene creva.
No a zvonku si pomoz s tym kokosovym olejom. To koloidne striebro pomoze v tom, ze pomoze telu zbavit sa nejakych tych parazitov, hlavne na plesne velmi dobre zabera. Ale MMS je proste lepsie.
A ta urinoterapia fakt na plet pomaha. :-)
Su to vsetko komplikovane veci, nic take ze tabletka do ust a hotovo, ale ja mat akne, nevadilo by mi ani niekolko mesiacov robit si ocisty a stravovat sa zdravo.
ja neviem presne co je pricinou ale je to uz hrozne :( prave som pouzila proti vyrazkam acne attack to je z nemecka a mi to vysusilo tvar ze mam z toho skrabku :( mam 20 rokov a mam po tvari hrozne cervene velke vyrazky :(
jeden mi odporucil pupalku dvojhlavu ma stym niekto skusenosti ? :(
Moze pomoct, a nemusi, zavisi, co je pricinou nezdraveho stavu pleti.
Pokial hlavne to, ze mas zanesenu pecen a creva, a chybaju ti vitaminy, tak v tom pripade nepomoze.
Ak ti este mozem poradit nieco naozaj ucinne na plet, tak pouzi kokosovy olej. To ma velmi dobre ucinky na stav pleti.
Urinoterapiu radsej doporucovat nebudem, kvoli zakorenenym predsudkom v nasej spolocnosti, ale ta je tiez velmi ucinna, a navyse zadarmo.
preco odstranuje odkazy ? :( tak daj si na googli koloidne striebro a tam je taka flasticka a ja som to chcela pouzit na plet pomoze to ci nie ?
toto som myslela -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený- ale ja som ho chcela len vyskusat na plet lebo som citala ze je velmi dobre na akne vyrazky a take veci pit ho nechcem .. pomoze ci nie ? :/
a co je este MMS pre upresnenie?
to nikto to nepozna ? :(