Ako vysvetliť mužovi...

Príspevok v téme: Ako vysvetliť mužovi...
Garnierka

...že sa k sebe nehodíme, lebo obaja žijeme v odlišných svetoch.
Je o 7 rokov starší, čiže toho má za sebou viac - je úspešný manager, pozná sa s pár známymi osobnosťami politického a spoločenského života, vedie aktívny život, pohybuje s v úplne inej spoločnosti ako ja.
Ja naopak, celý život (až na 2 roky v zahraničí) som prežila v malom meste, v pracovnej oblasti sa mi príliš nedarí - stále hľadám, čo by bolo pre mňa najlepšie...
On má na FB 600 priateľov, ja 50( tento argument myslím zo srandy :-) )
Navyše je medzi nami dosť veľká vzdialenosť - cca 150 km.
Zoznámili sme sa cez net, 2x sme boli posedieť. Je fajn, milý, pohľadný, má správanie...a viem, že keby sme sa stretávali ďalej, tak by som sa aj zamilovala :-), ale...už nemám 18, aby som sa bezhlavo rútila do všetkého bez rozmýšľania. A podľa mňa sú tieto naše svety príliš odlišné na to, aby to fungovalo. On tieto argumenty neberie. Vraví, že sa mu páčim a že mu je so mnou dobre a že to stačí na to, aby z toho raz mohol byť dobrý a pekný vzťah...
Ja neviem, mám o tom vážne pochybnosti, že tie rozdiely môžu byť raz problém...

zyklon B

ahoj.

celkovo si dovolím súhlasiť s biancou.
chlapík by mal trocha brať aj ohľad na tvoje potreby tak ako ty berieš ohľady na jeho.
keď píšeš že tie argumenty zmietne zo stola tak chlapák je asi trocha zahľadení do seba. a to že ti povie že nie sú dostačujúce na to .. no neviem ako chalan by som sa radšej snažil zistiť prečo sa tak stalo, nechal by som to, rešpektoval by tvoje rozhodnutie a čau salám párky. len pre svoj rozvoj do budúcna by som asi potreboval vedieť ten tvoj názor že prečo sa tak stalo že cítiš že to nie je ono ;-)
držím palec

atm

bianca ty si daj hlavne nabuduce najprv chladny uterak cez hlavu a pokus sa docitat a pochopit pointu...:)

garnierka, nehovorim, ze to musi fungovat, ale podla mna to, ci je vztah funkcny alebo nie, nezalezi zrovna od takychto veci... skor to mozno vidim tak, ze ak nevyskusas, nebudes vediet. navyse s dalsimi ludmi ta predsa moze zoznamit aj on sam:)

Bianca1236

ja to chapem, ale partner by vzdy mal brat ohlady na nazory toho druheho. a ak ich zmetie zo stola tak to nie je dobre. treba diskutovat a rozoberat a analyovat aby ste prisli na spolocne riesenie. podla mna ty uvazujes triezvo a on to berie moc jednoducho. ze ono to bude fungovat. aj sa zaujima o tvoj svet? o tvoj zivot, ako vnimas ze on je uspesny a ty si nevies najst miesto v pracovnom svete? ja s tym mam tiez problem tak chapem ako sa citis. aj pozna tvojich priatelov? co oni nanho hovoria? mozno nejaky nestranny nazor by ti pomohol

Garnierka

Bianca - myslela som to tak, že pre neho tieto argumenty nie sú dostačujúce na to, aby sme v tom nepokračovali. Ale možno máš pravdu.

Bianca1236

no stacila mi veta "on tieto argumenty neberie". ked nedba na tvoje nazory tam je asi najvacsi problem. co ta chce mat ako okrasu? ked ho nezaujima co mas v hlave a na srdci? prepac ale myslim ze ty to uz vies ze to nema zmysel, len zbieras odvahu premietnut to do reality. drzim palce aby si to zvladla. peniaze a kontakty nie su vsetko (aj ked na slovensku sa snazia nas ucit nieco ine), najdes si niekoho kto sa ti viac bude hodit a bude ta pocuvat a lubit srdcom aj dusou.