Porážka

Príspevok v téme: Porážka
AsiMiUžHrabe

Dobrý deň. Včera okolo druhej poobede mi trochu zabehlo a riadne som sa rozkašľala. V tom momente som pocítila (normálne som to aj počula!) akési puknutie v hlave niekde na jej boku vľavo a hneď nato otrasnú bolesť, ktorá bola najskôr len na tom mieste a postupne sa šírila.
Odvtedy ma bolí hlava. Nie je to v kuse ale skôr v takých návaloch. O
kolo 4ej som s tým bola na pohotovosti lebo tie návaly boli fakt hnusné. Ale doktorka povedala že keby ma trafilo, že by som pociťovala aj iné príznaky (bolo mi nevoľno ale to bolo možno len tým že som šla autom ). Že v tom nevidí žiadne neurologické ťažkosti. a nakoniec z toho vydedukovala že je to psychyka, chrbtica atď, atď...
lenže ja jej neverím! nemyslím si že to puknutie a následné bolesti bola len náhoda!!!
v noci som si trošku necítila tú polku hlavy kde sa to stalo a tá ruka na opačnej strane...mohla som ňou pohnúť a predsa len som som si ju akosi necítila. Akoby ani moja nebola!!! Potom to prešlo. No od toho puknutia mi občas príde nevoľno, hlavne keď prudšie otočím hlavou alebo ju skloním. Niekedy sa mi ťažšie dýcha.
Tak som bola dneska zase ale pani doktorka na to s prepáčením s...
Na príhodu som príliš mladá, mám skoro 18! Aj keď poznám babu ktorej sa to stalo v 16...
Predsa len mám strach lebo si myslím že to fakt nebolo náhodou!
Čo si o tom myslíte vy?

jajka001_

zvlastne ako kazdy druhy lekar ked si nevie rady povie ze je to psychika
robila ti vobec nejake vysetrenia?
viete predsa kolko chorych ludi uz lekari poslali domov s tym ze su zdravi a do rana zomreli. asi by nesla ku lekarovi keby jej nic nebolo.

Jefitto

No mozog je skonštruovany tak, že ak napriklad chceš pohnuť ľavou rukou, impulz na to ide z pravej časti mozgu. Takže môže to byť nejaký príznak. Kažodpádne, porážka keby ťa trafila, tak by si asi nepísala na PC. Ľudia po porážke často nevedia anilen rozprávať, moja prababka dokonca nespoznala vlastného syna atď

pozri-

...ak do 4hod.pri porazke nedostanes pomoc tak je zle-ale ak chces mat istotu tak sa pytaj na odbornejsie vysetrenie napr.CT HALVY-na to mas pravo...

maruska123

ze zbytocne stresujes a ze sa prilis sledujes..ked ti svakrat doktorka povedala, ze to nie je porazka, tak asi vie co hovori

keby mas porazkum, tak si necitis DRUHU polovicu tela, nie tu istu, mala by si poruchy reci napr, padnuty kutik, dvojite videnie a vela inych priznakov..ty enmas ani jeden, ze ti puklo v hlave, to nic neznamena