Som frigidna ci?

Príspevok v téme: Som frigidna ci?
trumpeta

Prosim pomôžte mi alebo sa aspoň skúste vyjadriť, lebo sama sebe už prestávam rozumieť.....Mam priateľa, už pomaly 2 roky, obaja sme dospelí, zatiaľ sme spolu nespali, takto nám to vyhovuje, vždy sme si to vedeli vynahradiť nejak ináč, nič nám nechýba v tomto smere....len neviem, čo sa stalo so mnou, ale v poslednej dobe mi začína prekážať, keď ho vidím nahého, alebo keď ho neustále na mne niečo vzruší a už je " v pozore", či keď sa ráno prebúdzame a ako ma zo zadu obíjma tak ho stále cítim tvrdého a už ma to prestalo tešiť,ale skôr mi to prekáža....neviem čo sa stalo, zmenilo....bojím sa toho, že to bude stále len horšie a horšie....ľubim ho a nechcem mu tak ubližovať , už aj on si to na mne všimol, že ho často odmietam, odbíjam, nemám chuť sa s nim v tomto smere naťahovať ani nič.....prosím poraďte....vďaka

kozmonaut

asi budes mat niaky psychický blok, skus sa objednat k sexuologovi, alebo rovno obidvaja, nic tým nepkazíte, jedine sa posuniete dopredu,... ale akoze 2 roky bez sexu vo vztahu, tak to je uz silné kafe, neviem coho sa bojíte, ved ked to na prvý aj druhý,tretí krát nevýjde tip top, nic sa predsa nedeje, skusajte dalej a casom to bude fajn