ked sa najde chore zviera alebo trebars macky a treba ich sterilizovat nech to tu nezamoria, ide sa k veterinárovi a platí sa za to? najlacnejsi u nas stoji 40 EUR, keby mam dat sterilizovat kazdu macku tak som uz davno skrachovala. v utulkoch je plno, bohvie ci by ich vzali keby ich tam donesiem.
najdene zvierata - veterinar
omega tam su mastne pokuty, sice aj tu, ale tu policajta nevidis ako je rok dlhy :)
horsie je, ked doma nieco citim cely den a neviem tomu prist na kloub.. a potom ze 'aha , to je z podrazky'
Ale jajka naozaj dobry postreh, ako je mozne, ze za hranicami je to uplne ine :)
heh, a raz sme isli s malym na kolibu, ze vypustime ho tam do prirody ze tam snad neskoci do oného, a prve co bolo, ked vybehol na travu , tak do toho sliapol :) jak naschval kks
A to som si myslel ze len nas pes je taky divny, ze nerobi potrebu na chodnik :) Blbe je, ze ked ho zoberiem niekde na dvor k ludom, a maju tam len beton.. Tak chudak pes sa pyta von - ale nemam KAM ho zobrat von.. vsade beton.. Ale tak potom nevydrzi a ide aj na beton...
janka, robia to aj na chodnik...
no, a rozbite flase, jak by som tie decka bila, lebo decka som videla to robit, idioti, chlastaju a potom rozbiju flasu, verim tomu ze vela hafanov na to uz doplatilo, esteze deti nebehaju bose.
No vela psov co su vystavovani, chodia na domace WC :)
Ale asi by to smrdelo majitelom doma :D (a co macky? tie to robia do piesku)
Ale tak predpokladam, ze keby take nieco prislo do mody, vela ludi by malo psa, co nikdy travu nevidel :)
Ale zaujimava myslienka, ze preco nie :) Ved teoreticky nie je problem naucit psa na domace WC..
Jedine co by asi bolo problem, ze taky pes by bol velmi nesocializovany a neviem ako by sa zachoval, ak by uvidel ineho psa po rokoch.. (ale tak zase raz za tyzden by ho niekto von hadam zobral :) )
a si zoberte ze tu za hranicami, v rakusku, ake tam je cisto. tam si vedia udrzat poriadok, nikto tam nic na zem nehadze a po psoch je normalne upratat.
tu clovek vidi take veci ze novo polozeny travnik - kupovany- a na nom krasne ulozene hovienkove kopky, namojveru, pat vedla seba vzdialene meter a pol
jajka: lebo pes nato potrebuje nieco ako je trava. preto nerobia potrebu na chodnik ale na travu ci hlinu.. babkyn pes robil potrebu do kompostu a pritom si to mohol robit hocikde inde, lebo ma nato celu zahradu a cely dvor. a aj tak to robil tam, kde to vobec nezavadzalo, teda do kompostu
na nasom sidlisku za peniaze z dani za psov postavili fontanu.. :D