Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky mobil?

jankaaaaaaaaa

pozerala som len preibezne inzeraty na bazos.sk ale velmi sa nevyznam do kvality konkretnych telefonov.
ale zatial sa mi pozdava ten orange boston

bingham

a uz si pozerala niaky bazar... ??? ako tak pozeram na nete je toho celkom dost...a aj do svojej sumy by si sa dostala...

jankaaaaaaaaa

kamoska ma obycajnu dotykovu nokiu 5800, mne by uplne stacil aj takyto mobil, jedine co mi na nom chybalo je wifi a lepsi fotak, alebo led svetlo k fotaku

jankaaaaaaaaa

nejde o zrak, ale proste jedine naco mi treba mobil je volanie, smsky, internet, prezeranie fotiek, citanie sprav ci novin.. a celkovo na zabavu jedine. netreba mi tam ziadne extra funkcie, nerobim nijake dolezite veci na mobile ani cez neho neriesim pracu ani nic podobne. proste chcem nejaku "hracku" na zabavu pocas cestovania do prace, pocas prestavok v skole a na zabijanie nudy.

bingham

a to mas tak zly zrak...ze potrebojes velikansky display... ???...

ojka...tiez s tebou suhlasim...mal som 97...raz mi drbla na zem...a konec... :D

martinmlm

Ja som to riešil takto: mám dva. Klas. kláves., vodo, naraz, pracho vzdorný na prácu a dotykový na zábavu. Obidva nokie kôli synchronizácii, u toho istého operátora presmerované navzájom. Tak nemusím ich mať pri sebe obidva, pasujú mi nabíjačky, ak sa mi vybije batéria mám ešte druhý. A samozrejme som zálohovaný v pripade straty, poruchy jedného z nich.:-)

jankaaaaaaaaa

0mega to je pravda, ale mne ide hlavne o velky display. a pri tych mobiloch s klavesnicou je displey ukrateny o tu klavesnicu. jedine tak mobil s vysuvacou klavesnicou, ale zas tie systemy uchytenia.. neviem ci su trvacne a ako dlho to tam vydrzi pri pravidelnom vysuvani a zasuvani a pouzivani proste

0mega

Jedna z naj-nevyhod dotykovych je to, ze sa musim pozerat kam klikam :) Cize nemozem robit nic ine ako sa len na to pozerat, kdezto ked pisam na nedotykovom, tak mozem jazdit aj na bicykli :)

0mega

ojka. je king !

ja tiez neberiem dotykove, naco? je to hnusne na ovladanie. nic v zlom, ale neviem si predstavit nejakeho manazera s iPhonom, alebo inym dotikovym mobilom :)

ved na tom pisat je za trest

vrelo odporucam mobil s plnou klavesnicou (nie vysuvacou) .. a displey staci farebny :)

ked uz galaxy, tak tento vyzera prakticky :P www.fony.sk

Zalezi ale co ocakavas od mobilu..