prosim, pomozte, je to vazne..

Príspevok v téme: prosim, pomozte, je to vazne..
brum

moj snubenec preziva asi najhorsie obdobie svojho zivota... velmi sa milujeme, no nie sme spolu casto a ja uz neviem, ako mu mam pomoct, co mam robit, ake slova, skutky mam zvolit, aby sa mu ulavilo..prvy problem-nie sme spolu. zial, nie je to mozne, v ziadnom pripade. mozno tak dva krat do tyzdna a oboch nas to nici. pred tyzdnom mu zomrel brat. bola to dvojica zrastena dokopy...moj drahy sa teraz citi ako ryba na suchu. este aj v praci ma problemy, problemy a este raz problemy. kopu prace, malo casu, stres a vsetko...mam o neho velky strach. hovori, ze uz dalej nevladze. nemozem sa uz na to pozerat. len mi prosim neradte psychiatra.

brum

dieta ozaj neprichadza do uvahy, my este obaja k tomu vsetkemu mame aj skolu. niekedy sa mi zda, ze je to uz neunosne, ale este nikdy som nepoznala takeho cloveka, ako on. ak by som ho stratila...radsej na to ani nemysliet. m vo mne 100% podporu, ale ked nie sme spolu, je to horsie a horsie. cez net a cez telefon nie je to spojenie velmi osobne...

Rubi

Dieta?To nemyslis vazne?Ved jej partner je teraz v tazkych depresiach tak kde oni sa mozu starat o decko ked nevedia co so sebou...
Kym sa toto neporiesi tak dieta urcite nie.No ale inak suhlasim s tym co napisal samko r. Musis ho podporit a dat mu najavo ze su tu stale pre neho.Ked uz sa neda stretnut tak aspon si zavolat treba.

samko r.

Skús si ho pritúliť, nech pocíti rodinné zázemie a bezpečie aspoň v tvojom náručí. Môže mu to dať to isté, čo nám dávala materinská náruč. Pocit lásky, nehy a spolupatričnosti. Musí sa naviazať na teba a uvedomiť si, že bohužial jedna etapa jeho života skončila a začína druhá. Dieťa by to mohlo vyriešiť, ale trošku s tým počkaj.