Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zalubila som sa do kamarata

Príspevok v téme: zalubila som sa do kamarata
zuzza54

ahojte.....mam 22 rokov a studujem na vysokej skole uz 4. rok a zrazu medzi mnou a jednym kamaratom prebehla iskra....este sa mi take nieco nestalo ,pretoze tento chalan je uz piatak a poznam ho uz treti rok...vzdy bol iba kamarat, netravili sme spolu nejak vela casu ale tento rocnik ani neviem ako na intraku viete ako, par akcii, spolocenske hry a zrazu sa ocitol s nami na nejakych intrakovych akciach...je to cele zvlastne pretoze naozaj sa mi nikdy nestalo ze zrazu som sa buchla do cloveka ktoreho poznam uz dlhsie....proste prisiel den ked zrazu som v jeho ociach nieco citila a prebehla iskra...najprv som si myslela ze si to namyslam ale asi po troch akciach sa stalo ze sme sa spolu ocitli v naruci a bozkavali sme sa...stalo sa to potom este dvakrat , priznam sa, on chcel aj sex, ale ja som to nejak zahovorila, problem je ze ma 4 roky priatelku a mala by som velke vycitky..uz teraz mam...rozbijat vztahy nechcem aj ked raz medzi recou pred viacerymi povedal ze mu uz lezie na nervy alebo nieco v tom zmysle.....prvykrat sa to stalo uz pomaly pred mesiacom...a vsetky nase tieto tri zalety prebehli v priebehu jedneho tyzdna.....je ku mne strasne zlaty a tak, v skole sa vzdy usmeje ak sa stretneme a prehodi aj par slov lenze vtedy mi niekedy aspon aj napisal, sice na facebooku, ale cenim si vsetko..pisali sme spolu aj hodiny a teraz vobec nic....a pritom v skole je stale zlaty ku mne a tak ale uz nenapise ani nic.....zo zaciatku som bola z toho vsetkeho stastna ale teraz na mna prichadza smutok....cele dni na nho myslim , kazdy moj sen je o nom a neviem ako sa cez to preniest....ja som skor taky iny typ dievcata, som taka ze hravam s chalanmi aj futbal sem tam takze mam obavy ze on ma chcel len tak pre zabavu a myslel si ze ja som taka ze ma to nerozhodi a v zivote sa nezalubim..lenze stalo sa a ja neviem co mam robit, chcela by som sa s niekym porozpravat, kamaratkam som to nevravela bojim sa ze by sa to roznieslo a iba to v sebe dusim tak som sa rozhodla napisat....co si mam o tom mysliet? bola by som rada keby mozno aj nejaky chlapec mi napisal, ktory by to mozno viac chapal z pohladu muzov pretoze ja neviem ako to on berie..mrzi ma ze uz mi ani nenapise.....a musim sa priznat ze vsetky tie zalety boli ked sme mali nekake to vinko v sebe....vcera som bola u neho na izbe zas ale len chvilu aj s inymi kamaratmi a citila som stale iskru v jeho ociach, pozeral sa na mna lenze ja som taky debil hanblivy ze mozno keby som opatovala castejsie pohlady aj by mal vacsi zaujem ale ja som taka ze sa strasne vyhybam potom pohladom ak k niekomu nieco citim....co mam robit ludia? ako sa cez t o preniest? napisat mu nechcem , lebo ma priatelku , netusim na com som

zuzza54

to ano lenze je zadany 4 roky a teraz uz sa nejak ani neozyva, vtedy som citila ten zaujem aj normalne, nie len ked sa vypilo vino....a ja vztahy rozbijat nechcem , chcem aby ked uz , tak on za mnou prisiel ..... :/