ahojte,
mam znameho, ktoreho otec je dost komplikovana osoobnost a jeho matka si vyformovala syna s vlastnostami, ktere jej manzelovi chybaju. takze tie vlastnosti, ktore ma manzel nema syn a tie ktore ma syn nema manzel. On ma uz cez 30 rokov, ale stale je naviazany na matku. Ako mu pomoct, aby prerusil ten vztah? Lebo takto sa nikdy z domu neodstahuje a nenajde si partnerku.
matka si urobila zo syna partnera
Tak to hlavne musi chciet sam, a uprimne najlepsie je asi odstahovat sa na iny kontinent.. ak nie rovno planetu. Poznam podobne pripady, jeden syn sa odstahoval do Australie (dalej uz asi neslo :)) a ten druhy to tym padom mal o to tahsie, lebo otec matku opustil a ta okrem obedov KAZDU nedelu ocakavala, ze jej syn nakupi, vymeni kazdy ziarovku a proste na povel poslucha.. Rozpadol sa mu kvoli tomu skvely vztah, lebo snubenica (moja blizka kamaratka) si uvedomila, ze to nikdy neskonci, ze nikdy nebude dost dobra, ze ak budu mat deti svokra sa bude montovat do vsetkeho... znie to kruto ale musi hlavne on tu pupocnu snuru pretat, inak na to moze zabudnut podla mna...