prosim pomozte mi... asi pred pol rokom mi na vagine medzi vonkajsim a vnutornym pyskom zacal rast mensi pupcik.. teraz z toho mam nejaky divny virastok..vyzera to divne ale mam strach ist gynekologovi.. este som nebola na ziadnej prehliadke.. pri sexe ma to neboli,ani to nesvrbi,a uz to je da sa povedat,aj bez citu,ale pred tym ma to uz len pri dotyku bolelo..prosim pomoc :( vzdy ked sa na to pozriem chce sa mi plakat,aj si poviem ze pojdem lekarovi ale moc sa hambim a bojim ... :(
vyrastok na vagine medzi vonkajsim a vnutornym pyskom
opakujem z kvasiniek nikdy!!!!!!!!!!!!!nenarastú výrastky!!!!!!
zufala...len mi tam strčil tampon nasiaknuty takym fialovym liečivym roztokom, ktory som si dala večer pred spanim von a daval mi ho tri dni po sebe, plus nejake vaginalne tabletky a po tyždni ma to prešlo ale bolo to dost neprijemne ti poviem:-(
Doc. ale ja som to raz važne mala z nevyliečenych kvasiniek. Dlho som s tym nebola u gynekologa a okolo pošvy mi narastli vyrastky, ktore mi branili aj močit aj sexovat pretoze dost boleli. Ver či never bolo to tak....
dakujem kalka :) urcite pojdem..konecne mam chlapca akeho som vzdy chcela,a nechcem o neho prist tym,ze sa mu znechutim "tam dole" kvoli mojej zbabelosti... pojdem ved vsetko je po prvykrat :)
Urcite chod, drz sa a urcite to zvladnes.
pojdem tam hned zajtra... a uvidim ako dopadnem,dufam ze dobre,tak prosim myslite na mna a drzte palce
no ja som pisala ze som nebola na ziadnej prehliadke.ne ze nemam ziadneho gynekologa..mam gynekologa,ale tam som bola raz v zivote,kratko pred 16 ked som si bola zalozit kartu... :(
Ja mam zenu - gynekologicku a poviem ti, ze si myslim, ze chlapi su lepsi. Citlivejsi, a ked sa jedna o doktora, je jedno ci je mlady alebo stary, je to lekar, ktory ti ten problem pomoze vyriesit. Uz sa musis spravat zodpovedne a dospelo... Naozaj prekonaj strach, ked odtial odides, pojdes s lepsim pocitom a prestanes sa nad tym zamyslat, co ti moze byt. Naozaj sa nicoho neboj, nie lekara ale skor toho, aby ten vyrastok cim skor zmizol
ok teda,ja tam zajtra pojdem,lebo obcas som naozaj velmi zufala..nikdy som necakala ze by som neco podobne mala :(