Zistili mi stafylokoka na mandliach a v nose. ATB som raz mala, no nevyliecili ho, este viac mi rozhadzali imunitu. Da sa vyliecit aj bez antibiotik? ako? dakujem
Zlaty stafylokok.. liecba!
Jedine, co pomohlo na stafylokoka u mna, bol Manuka med UMF. Nechapem ako, ale zabral okamzite a este je aj cisto prirodny. Antibiotika mi uz liezli krkom, aj tak to nepomahalo, tak mi kamos povedal o tom liecivom mede. Este stale ho mam doma a ked je treba na ine veci, tak ho pouzivam, kedze z clankov som sa dopatrala k tomu, ze je siroko uciny na koooopec problemov.
Dobrý deň, môj syn má 2roky 5mes. Pred 3 týždňami mu vyšlo z výteru nošteka hemofil po ATB liečbe Zinatom, ktorý vôbec nechcel vypiť sme urobili opakovaný výter. Teraz nám vyšiel zlatý stafylokok. Prosím vás pordte mi ako mám postupovať ďalej. Náš lekár povedal, že to liečiť netreba....Máme si dať urobiť aj my rodičia výter? Ďakujem Alexandra.
Necital som predosle odpovede. Ale mozno nepotesim touto odpovedou. Ak raz clvek dostane zlateho stafylokoka tak ho uz ma dozivotne.
Kvapiek moze byt plno rozdielnych podla toho, aku mnakazu adresujes.
Ja ale uvadzam vzdy strednu hodnotu na "horkac" ako to ja nazyvam a to je 35 kvapiek citricidalu(60%) alebo 60 kvapiek GSE(33 % citricidal)na liter vody.. Kto potrebuje toho viac na nejaku velmi odolnu nakazu, task to musi btat uz v tabletkach/kapsuliach, lebo ovela viac "hjporkacas asi nikto neznesie bez toho, aby sa nedogrcal s tej horkej chuti. Ale fo zaludka sa da dostat aj ovela viac vo forme kapsul, kde napr 250 mg kapsula GSE obsahuje ekvivalent 25 kvapiek GSE a takych sa da zobrat kazde 3 hodiny jednu, tj az ekvivalent 200 kvapiek GSE za den. To uz ale moze ciastocne znicit probioticku floru za tyzden pouzivania, preto to obvykle neradim, len ked ten normalny "horkac"(60 kvapiek GSE) nezaberie dostatocne.
Citricidal/GSE su velmi bezpecne na predavkovanie, hladina LD50 prepocitane s potkanov(samozrejme take davky na ludoch neskusali) bola vyse 600 gramov na dospeleho, a k tomu sa ani radove nepriblizime.
RNG, niekde udavas 35 kv. na liter vody, tu udavas 60 kv. na liter. mam v tom chaos....
Inac na rozdiel od atb, roztok citricidalu/GSE v uvedenej koncentracii 60 kvapiek na liter vody(priblizne 720 ppm citricidalu),ked ho pijes po malych glgoch cely den neznici uzitocny probioticku floru, ale znacnu cast skodlivych bakterii a plesni, takze nam neposkodi nasu telesnu obranu,, ako to robia atb.
Probiotika totiz ked okupuju dostatocne creva nam produkuju az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj viac, nez telo samotne je schopne produkovat. Preto je nerozumne ich znicit, alebo sa nesnazit ich okamzite obnovit nasadenim silnych probiotickych doplnkov a branim hromady mikrovlaknin pre ich vyzivu a rozmnozovanie. Musia sa totiz rozmnozit mnohotisickrat, aby okupovali/osidlili creva. Totiz si clovek musi uvedomit, ze v probiotickej kapsuli je ich len parsto miligramov a v dobre osidlenych crevach ich je az jeden kilogram.
Citricidal/GSE je radove lepsi, nez spominane star produkty. Svojho casu som si zalohoval tabulky,m, ktore boli podane pri patentovom konani na citricidal, co je specialne posilneny/potenciovany vytazok z grapefruitovych semien. Doraz je na potenciovany, lebo jeho ucinnost na mnohe bakterie a ine mikroby je az 33 krat takly, ako bol povodny vytazok z grapefruitovych semien.Tabulky mozete najstr cez Google.sk uvedenim mojho nicku a slova citricidal. V netu uz pred par rokmi zmizli, asi na natlak farmaceutickeho, priemyslu, ktoremu tento sirokospretralnu antimikrobialny prostriedok na trhu volne predavany velmi vadi. Totoz je ucinny aj na mnohe antibioticky odolne mikroby, ako MRSA, VRE, clostridium difficile, plesne a kvasne infekcie, co su casto vedene ako nemocnicne infekcie(nocosomial) lebo atb znicia nasu prirodzenu ochranu probiotik a tym daju zelenu tymto roznym infekciam, na ktore su neucinne.