Ahoj, mam 21 rokov a túžim po peknom rovnomernom zarastení na tvári, ale problém je že mi to rastie tak nejak divne, chlpy pod nosom (teda fúzy) pri väčšej dĺžke nie sú tvrdé ako majú byť a brada pripomína zarastenie na ohanbí. Čo mám robiť aby sa vyplnili chýbajúce plochy do zarastania aby som si mohol vytvárať rôzne experimenty s briadkou a po akom čase chlpy stvrdnú? Holím sa už vyše 5 rokov a pomerne nepravidelne, priznávam.
Nepravidelné zarastanie na tvári
mas este malo rokov ak nebudes zarastat viac v 30tke chod za lekarom
to znamená že do konca života to bude také isté ako doteraz? :( o nastrelenie chlpov veľmi nestojim, nech sa tie cibulky proste nejako zasadia :(
existuje nastreľovanie vlasov plešatým, ak tak velmi stojíš o chlpy na brade ktore si musis kazdy den holit, tak skus zistit ci ti tam nenastrelia chlpy :)pripadne skus hormonalnu liecbu, budes zarastat vsade :)
mas to geneticke. ak raz nemas na nejakych miestach cibulky, chlpy tam nikdy mat nebudes. co sa tyka tvrdosti, je len mytus, ze ked sa casto clovek holi tak chlpy hrubnu.
Veď mi pomôžte niekto prosím, prečo túto tému každý ignoruje, je zaujímavejšie nejaké pískanie v ušiach po koncerte??