Bingham
ved nehovorim, ze vsetci muzi, ale sucastny trend je bohuzial taky, ze materia je dolezitejsia ako dusevno a tyka sa to myslim aj muzov nielen zien, aj ked mozno v mensom rozsahu
a so mnou je to tak, ze som vdova vacsinou uplne sama na osamelej farme, takze som tu bola denne, ale to sa coskoro zmeni, farmu po manzelovi som prave predala, do mesiaca ju musim opustit a potom sa stahujem na novu, tentokrat ozaj totalne osamelu farmu k mojmu priatelovi, nesmierne sa tesim, lebo kym som sa doposial na farmarku iba hralkala, coskoro bude zo mna farmarka ako vysita, to bude zivotny styl o akom som vzdy snivala, siroko-daleko nic, iba krasna divoka priroda, zvierata a moja spriaznena dusa, zdrzuje sa tam stado divokych koni, ktore su prekrasne, dufam, ze sa so mnou spriatelia ked budem dostatocne trpezliva, s priatelom chceme chovat vsetky domace zvierata, pestovat ovocie, zeleninu, bylinky, aby sme boli viac-menej sebestacni lebo farma je naozaj vzdialena od civilizacie, takze nakupy nebudu moct byt caste, elektriku budeme mat z vlastneho generatora, teplu vodu zo slnecnych konektorov, urcite chovat zvierata, pliet zahradu a varit nebudem cely den, urcite zvysi cas aj na naplnenie mojho davneho sna-pisanie romanov, miesto je k tomu naozaj velmi inspirujuce, po tazkom zivote na Slovensku teraz mam pocit, ze som ako v rozpravke, ze mi zlata rybka splnila tri moje najvacie a celozivotne tuzby, zit v Australii na krasnej opustenej farme so svojou laskou a pisat romany, je tiez vyborne, ze nejaky internet tam je len neviem ci dostatocne rychly, no v kazdom pripade zostanem asi so stovkou mojich slovenskych a ceskych priatelov aspon v emailovom kontakte, takze ak sem chces prist zit, je to urcite vyborny napad, myslim, ze som Ti uz dala emailovu adresu, niekomu som ju uz dala, nie som si ista ci prave Tebe, ak nie, povedz, napisem ju este raz pre pripad, zeby si potreboval nejake rady, ktore sa v cudzom svete urcite zidu a ja ich rodakom pravdaze velmi rada poskytnem