OCD a vtierave myslienky v sex. oblasti

Príspevok v téme: OCD a vtierave myslienky v sex. oblasti
sandra21

Zdravim, chcem sa opytat, ci niekto s OCD mava vtierave myslienky tykajuce sa sex. oblasti? Mam priatela a milujem ho, ale v pritomnosti inych muzov mavam zvlastne pocity a myslienky sposobujuce velku uzkost a strach, ze konam nieco zle... Mam pocit, ze podvadzam priatela, ked ma napadne taka myslienka a bojim sa citim velke napatie a nepokoj...

sandra21

vies, moj psychiater hovori, ze je to tym ze mam v sebe ziadostivost, ale ja som to predtym nemala... pre mna je to skor akoby som si naschval ublizovala, lebo ja som vzdy bola taka konzervativna... neviem preco mavam take pocity a nici ma to...

sandra21

No ja mavam aj zvlaatne pocity ze sa nedokazem ovladat a podvediem priatela, ale v skutocnosti to nechcem... cim viacej to potlacam, tym viac citim uzkost a napatie... asi by som to brala ako potrebu podviest ho, ale zranuje ma to... ty mas nieco podobne?

bibba

a co ta napada presne? pokial sa ich nedotykas tak to nie je nevera. ty si myslis, ze jemu sa ine zeny okrem teba fyzicky nepacia? :D pocuj... alebo mas nutkanie ho podviest, hmm??? prosim odpovedz