Staci to na splodenie dietatka?

ama27

Tak nakoniec sme skusili aj v den ovulacie, hned, ako mi presla silna bolest vajecnika. Teraz mam 5 dni po ovulacii a zatial ziadny symptom, citim sa tak, ako vzdy:( Bola by som prisahala, ze tento raz sa to uz musi podarit. Uz na druhy den po ovulacii som mala pocit, ze zase nic.

ama27

jankaaaa, dakujem to. Aha, teraz ma napadlo, ze moja gyndacka vravela, ze idealne je robit to este predtym, nez je ovulacny test pozitivny, tak by to malo vyjst. A mas pravdu, hoci tuzim po dietati, svet sa nezruti, ked sa aj nepodari tento mesiac.

jankaaaaaaaaa

ama: no ved prave, nenarazala som na erekciu. verim ze s nou problem nema, ked pises ze sa milujete z lasky stale :) prave som myslela na to odreagovanie sa od prace, ze nato nebude mysliet ked mu pripravis taku masaz napr :)
ale sak ked sa nepodari tento mesiac, podari sa nabuduce urcite. drzim palce

ama27

jankaaaa, s erekciou by problem nebol, problem je v nahovoreni ho na to. On stale mysli na robotu a aj ked pride domov, robi si veci do prace. Tak uvidim, co sa bude dat robit, aby som potom dva tyzdne do menzes nelutovala.

ama27

Mozno teda skusim, podla toho,kedy pride domov z prace a uvidime. Alebo zabehnem k susedovi a aspon bude prekvapko. Ked bude tmavovlase, hned sa bude vediet, ktory den sa trebalo snazit. Haha.

jankaaaaaaaaa

ja by som tiez este odporucala dnes vecer. skus manzelovi spravit prijemny kupel vonavy, alebo nejaku masaz s vonavymi olejcekmi. aj ked bude unaveny, to ho snad preberie :D

Lulu2011

ama - no tak potom by to mohlo vyjst, ale ak velmi chces este by som to poistila na tvojom mieste vecer :p a potom mu das fajront ;)))

ama27

A plodny hlien mam od deviateho dna cyklu. Akurat vtedy som bola na gynde na preventivke a lekarka povedala, ze uz v ten vecer by sme mohli mat styk, mali sme ho na druhy den rano, co bol 10. den cyklu. Podla mna, ked ovulujem na 12. den, styk na 10. a 11. den by mal stacit. Velmi chcem dietatko, tak sa snazim ubezpecit, ze sanca je dost vysoka.