Ahojte...stala sa mi taka vec prave pred chvilou, ze sme sa s priatelom pohadali... samozrejme o blbosti, ale ten jeho pristup ma strasne rozculuje a chcem pocut vas nazor na to.
Takze, priatek isiel na stretnutie a obliekal sa, isiel si dat rifle, ale ja som si vsimla, ze su spinave.. tak som sa ho opytala, kedy naposledy sa prali (tiez si nemozem vsetko pamatat). no a tym to zacalo.. hned zacal zvysovat hlas ze on nevie, ze tam je kopa neoprateho pradla (nebola to az taka kopa, bolo tam par veci lebo som davala prat cez vikend), tym samozrejme chcel povedat, ze som nedala oprat veci (neviem ako to s tym suvisi, ale asi si nevedel vymysliet nic lepsie).. povedala som mu, ze ked ma spinave veci treba ich hodit na kopu na pranie a nie odkladat do skrine, ze mu nebudem stale preberat a obzerat veci v skrini co mu treba oprat.. zrazu uz zacal po mne blacat, ze v prani ma jedny rifle co tam, dal uz minuly tyzden a ze stale su tam, a ze nie su oprate.. na to som mu vsak povedala, ze to je hlupost lebo cez vikend som prala a tie rifle tam nemal takze ich tam musel dat mozno pred dvoma dnami. na to zas blacal ze no a co tak som ich tam dal neskor ze si nemoze vsetko pamatat, samozrejme zas som ja bola zla ze po nom chcem aby si vsetko pamatal (?!)...uz som sa nastvala tak som mu tiez povedala, ze ako to s tym suvisi, ze zas som ja zla za to ze on si nedal do prania rifle.. a ze nech sa neohana niecim co si aj tak nepamata a hovori hluposti.. no potom este par veci zas blacal po mne o tom ako si nic nepamatam ze kedy sa prali nejake rifle a blabla, presne si to nepamatam lebo uz som bola vytocena..
no ja viem ze je to blbost ale takto je to furt pri hadke.. zacne to hlupostou ale nikdy si neprizna, radsej si vymysla a trepe somariny a ja z toho vyjdem vzdy ako ta najhorsia lebo on je pan dokonaly..vsetko dokaze obratit proti mne aj ked dobre vie ze je to jeho chyba..lebo vzdy potom o nejaky cas dojde a prizna si a odprosi ma.. lenze mna to uz takto nebavi, on by ma chcel presvedcit este aj o tom ze nemam nos medzi ocami..
a neznasam ten jeho pristup ze najprv povie blbost a potom ked mu to vyvratim niecim tak povie no tak som to povedal a co.. a aj tak ja som zla lebo on nieco povedal a je to blbost a ja som si dovolila mu to vyvracat..
alebo ked mi nieco slubi ze niekam pojde alebo tak a na druhy den sa mu uz nechce tak povie ze nejde..a ked si dovolim mu pripomenut ze mi o slubil a ze aspon nech si stoji za slovom tak uz po mne zacne hucat ze ,,no tak som povedal a co, teraz sa mi uz nechce, ja toho navravim, nemas verit vsetkemu co poviem..." tak ako sa mam citit, co si o tom mam mysliet povedzte... :-/
samozrejme ze pride domov a bude sa zas odprosovat ale to mi je nanic.. ked si nikdy nevie priznat chybu..az ked je pozde.. a ja sprosta mu to vzdy prepacim a verim ze sa to zlepsi..
hadka...prave predchvilou
och, poznam. najhorsie na tom je, ze popri tomto ma tento typ chlapa velmi vela dobrych vlastnosti, takze casto si sama kladies otazku, ci nerobis z komara somara. ale ak to tak citis, tak nerobis.
tak ako vsetko aj trpezlivost ma svoje hranice. a nikto nema nervy na to byt za toho "zleho" vecne.
btw. co mu brani zapnut si tu pracku sam, ked chce mat nieco oprane?! nie je to ziadna veda a ty nie si jeho mama, ci sluha.
ved si aj vybija - smer psycholog
to praveze nie, studuje aj pracuje a peniaze nemina zbytocne, je sporovlivy.. ale tato jeho crta povahy, to je akokeby mal nejake komplexy a na mne si ich vybijal...
este otazka: ma pracu, vie narabat s peniazmi?, neholduje veciam ako PC-hry a podobne? lebo to by velmi dobre sedelo do obrazu
v poslednej vete prveho prispevku mas odpoved
niet nic horsieho ako hystericky a cholericky chlap, nezrely a nespolahlivy k tomu, zbadas sa, ked na teba vyleti a bude blacat aj v supermarkete alebo inde na verejnosti a ty sa prepadnes od hanby ked ludia budu na teba cumiet, co sa robi a co tam po tebe chlap vrieska
NEZMENI sa, je to jeho povaha, bud mu budes robit nadalej fackovacieho panaka alebo mu slahnes a kopnes ho niekam najlepsie uplne navzdy
zazila som, zila som s takym clovekom a stalo ma to celu moju nervovu sustavu, aby som sa na zaver dozvedela, ze som aj tak vsetkemu na vine
on si na teba vylieva svoje frustracie, pouziva (ci vlastne zneuziva ta) ako hromozvod, nevie si dat rady sam so sebou ani so svojim zivotom, taky clovek patri byt lieceny na psychiatrii, minimalne u psychologa urcite
och, riadne dlhy prispevok, ani som si to neuvedomila..prepacte, ale ked som vytocena, vela kecam..a idem do detailu :D a prepacte za chyby a neciarky :), pisala som rychlo..