Veľmi mastiace sa vlasy

Príspevok v téme: Veľmi mastiace sa vlasy
Vyk

Ahojte, mám taký problém. Mám 14r.(asi to bude tým) ale strašne sa mi mastia vlasy. KeĎ som bola menšia, tak stačilo umývať 2x do týždňa.. ale teraz už po dvoch dňoch je to nevyhnutné, ale nechcem si umývať každý deň, pretože som čítala, že tak ešte k masteniu prispievam. Používam aj ten nový šampón Schauma Cotton Fresh (iba krátko) tak čakám na výsledky.. Už som začala aj používať žihľavovú vodičku a mastné vlasy Značky Dixi .. No aj tú používam iba krátko, tak neviem.. ale tento problém ma trápi už naozaj dlho...Dokonca som si dala na vlasy Palete Color Shampoo aby sa mi vlasy vysušili, no nejako to nepomohlo, čom mám teda robiť? :(

jajka001_

ak ti to nebude fungovat, skus sampon na normalne vlasy. mam take podozrenie ze ak pouzivas sampon na mastne vlasy, ze ti mastnymi aj ostanu.

Vyk

Nie kondicionér nepoužívam, ani nejako nepotrebujem.. Ale používam vlasovú vodu - žihľavovú- určenú na mastné vlasy, keďže ju používam krátko, výsledky sa dostavia asi neskôr, po pravidelnom používaní

jajka001_

to je normalne, detom sa tak nemastia vlasy, s pubertou sa mastis viac. proste si umyvaj vlasy kazdy druhy den. najlepsie rano lebo ked si ich umyjes vecer, tak sa ci cez noc uz trochu zamastia

jankaaaaaaaaa

tak to si si s nim zle umyla vlasy. pouzivaj len dixi zihlavovy. napen vlasy, oplachni a zopakuj.
ked pouzivas kondicioner alebo balzam, davaj si ho iba na konceky vlasov

Vyk

žihlavový šampón som skúsila raz, ale už viacej asi nebudem, pretože mi vlasy ani neumyl ani nezbavil mastnoty :(

jankaaaaaaaaa

je to tou pubertou., kludne si umyvaj aj kazdy den. vlasy kvoli tomu nezacnu este viac mastniet. ked ti nebude vyhovovat tato shama, skus shamu v tmavozelenom obale, alebo obycajny zihlavovy sampon

Gema

Ja mám rovnaký problém , ale neviem ak ho riešiť :( ale je rozdiel mať vlasy mastné po celej dĺžke alebo len pri korienkoch...Ja som ten druhý prípad :( a čo ty?