Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rychlo rastuce vlasy?

Príspevok v téme: rychlo rastuce vlasy?
jankaaaaaaaaa

tento mesiac mi dost vypadavaju vlasy (asi kvoli vysadeniu hak).. lenze som si vsimla na tych vlasoch, ze niesu odrastene. naposledy som si vlasy farbila 10.10. a na hlave to uz proste vidiet, ze tam mam odrastene svoje vlasy. no na tych co mi tak vypadavaju to vobec nebolo tak vidno. tak som si vytrhla par vlasov, z roznych casti hlavy, pod lupou som pomerala, kolko je toho odrasteneho... a je to 1,4cm. zda sa mi to dost vela za 20dni :D neberiem ziadne vitaminy a sampony pouzivam vseliake, striedam znacky aj druhy. nemam pocit zeby mi tento mesiac nejako rychlo narastli vlasy, ale nikdy som to nemerala, az teraz a zda sa mi to dost vela.
nebude to nejakou hormonalnou poruchou? :D

bingham

inko :) ved to je normalne...mne rastu este rychlejsie vlasy.... :)

joo...spravaj sa slusne nóó...nechaj trubu napokoji:)

*inko

janka, no môže byť.. napr. mne vyrastú za mesiac 2 cm (a keď sa tu v iných témach o tom písalo, tak ja som sa radšej nevyjadrovala, lebo zakaždým keď niekto tvrdil, že mu narastú o 2 cm, tak ste ho išli zožrať že to nemôže byť pravda :D ) takže u mňa to platí myslím si, že je to tým, že sa v tých mojich vlasoch stále hrabem, stále si masírujem glóbus a ani si to neuvedomujem.. hlavne počas skúškového :D možno robíš to isté, len si si to ešte nevšimla :DD

Joo

janka vlasy narastu za mesiac asi 1cm pokial ich nemavas casto zopnute (v cope) rastu i rychlejsie ....... nestrachuj sa je to normalne :-)