caute, planujem si kupit fotoaparat zrkadlovku. Je to dost velka investicia, nato ze studujem. zrkadlovku som nikdy nemal, ale fotografovanie ma celkom bavi, chcel by som sa naucit fotit. ale je tu problem vzhladom na to ze je to dost velka investicia ( i ked si planujem kupit len najnizsiu radu ) pre studenta myslim ze 500 € je dost. samozrejme rodicia s tym moc nesuhlasia, ich nazor je ze radsej nejaky ultrazoom do 300 € ked uz fotoaparat. vraj ze i ked si kupim fotak tak naco mi je co budem fotit ked na dovolenky nechodim a pod. a ze radsej mam ist v lete niekde na dovolenku. ... ako isiel by som ale sam ?kamosi prachy nemaju alebo pchaju do ponozky :D a do leta este kopec casu.. ... mam teda dilemu a niesom na 100% rozhodnuty, viem ze sa tie peniaze daju aj inac vyuzit.
planujem si kupit canon EOS 1100 D so setakom 18- 55 mm IS
preto sa chcem poradit, aky je vas nazor ? oplati sa to ? alebo sa nato vykaslat. ja si myslim ze ak ma to bavi tak kedy by som sa do toho mal pustit ked nie teraz ? v 30 tke ? mna len nebavi vkuse sediet za kompom, preto hladam nieco nove co by ma bavilo.
ocenim nejake rady, ci uz technicke alebo len vas nazor.
dakujem :)