no presnejšie 173 ale to nie je až taký veľký rozdiel:Dmám k tejto výške 58,5 kg a miery...no uf..92-65-98 a mám dosť velký zadok čo mi už pár ľudí povedalo a tiež veľké boky.Takže čo myslíte mala by som schudnúť a popracovať na svojom tele alobo ani veľmi nie??:D
ideálne miery na 170
žrebec, ale to co mas v hlave na prvy pohlad nezistis, ale ten zadok si vsimnes hned, len ja mam stastie, ze skor ako na zadok sa mi najprv divaju na prsia :-D
ale no som vyvazena, ale ti poviem ze ten zadok je dost velky a nema peknu formu, ale to je aj genetikou a mam trochu panvu posunutu dopredu a preto padnuty zadok
ale vazne, si kvoli postave vrasky nerobim, no aspon kym nepride leto, potom zacnem behat, zhodim 3 kila a citim sa lepsie, i ked viem ze moj zadok vyzera stale rovnako
Výzor nie je všetko. Podstatné je čo máš v hlave.
baby ale podla vasich mier mate aj plnsie prsia, to je potom krasne, to vyzerate vyvazene, rovnomerne a o to ide...
ste vysoke, vyssia baba musi mat sirsie boky aj plnsie prsia ukazu inak ako na babe co ma 160cm...
podla tvojich mier Angela musis byt kocka! proste ide o optiku, ak mas cez prsia 94 tak boky k tomu mas uplne adekvatne
ja si skor myslim ze mam malu hlavu k mojmu telu ;-) tak to korigujem velkymi ucesmi :-D
fuha, ja mam tiez 173 cm a o trosku viac kg 63 a miery 94-70-100 tiez vacsi zadok, ale neuveris ja som so svojou postavou spokojna, no az na ten zadok, ale ja som nikdy ina nebola
prsia a pas uzasne miery, vyska super, vaha super, zo zadku trocha zhod, beh, bicykel, hlavne nech je to aerobna cinnost, ale staci par cm a budes uplna kocka
hlavne je aby si sa ty citila dobre. ak ti to nevyhovuje, zacni sportovat. vykasli sa na diety ale zacni jest zdravo. tucna isto niesi. vypocitaj si BMI a tam ti vypocita za mas normalnu vahu
To sa nedá takto povedať. Zverejni svoju fotku. Minimálne v plavkách.