Stale sucha

Príspevok v téme: Stale sucha
nananaa

ahojte, moj problem je v tom ze som pri sexe stale sucha. kedysi to tak vobec nebolo, zvlhla som len pri pomysleni na sex, teraz ak sa objavi nejaka tekutina, tak to az po orgazme (klitoralnom). Vaginalny orgazmus som nikdy nemala, tak si myslim ze to moze byt aj preto ze sa na ten sex uz az tak netesim,ked viem ze z toho nic nebude. Prijemne pocity pri sexe tiez nezazivam uz casto, prave kvoli tej suchosti. lubrikacny gel mi moc nepomaha. da sa toto nejako vyriesit? dakujem za kazdu radu

optimista

apropo ... zivot je ako rebrik do kurina - kratky a cely osraty ... takze ho treba zit na plno ... moja definicia lasky je byt s niekym s kym si uzasne rozumiem v posteli, s kym mam rovanake zaujmy aby sme mohli travit spolu cas este niekde inde ako v posteli a to ostatne, okrem zdravia je potom skoro nepodstatne, resp. hned ide vsetko jednoduhsie

optimista

nananaa ... mala by si to trochu rozviest ... ja som jeden takyto problem vyriesil ... bol to nie celkom idealny vztah, ktory vyustil manzelstvom a narodenim dietata ... potom nech som robil cokolvek, tak nechut, sucho, ... mohli za to nezhody a aj "rozhodene" hormony po porode ... neslo to dat do poriadku styri roky ... vysledok totalne ochladnutie a rozvod ... zamysli sa nad tym kde moze byt chyba ... vela zdaru