Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kratka zabava, alebo dlha nuda ?

Príspevok v téme: Kratka zabava, alebo dlha nuda ?
traktorista

Kedze sa tu objavuju mierne paranoidne temy, skusim jednu anketu tiez:

Ak by ste mali na vyber, zili by ste kratko ale kralovsky, alebo dlho ale otrocky?

Ide o model zivota, ktory mozeme pozorovat kazdodenne. Niekto zije podla prisnych pravidiel, nikdy neriskuje no dozije sa dleho veku. Iny clovek zije kazdy den ako keby bol ten posledny, avsak raz skor ako neskor na to doplati.

Ktore je lepsie, ktore by ste si vybrali a preco?

Povedzme ze:
A) 15 rokov rychlo
B) 60 rokov pomaly
(od dovrsenia dospelosti 18tich rokov)

Pod slovom rychlo myslim:
- ziadne starosti s uctom, nekonecne chlastu, tabaku, sexu a inej zabavy a toto vsetko v skutocne neobmedzenom mnozstve.
Pod slovom pomaly myslim:
- pracovat 8 hodin denne, 5 a pol krat do tyzdna, more vidiet maximalne 2x za zivot a aj to len stredozemne, jazdit na spotrebu a odmietnut si vsetky horevymenovane "hriechy"

Tak co ? ;)

george303

uz takmer 7 rokov zijem A-čko al už chcem prejsť na tu druhu moznost chcem zit v klude ale stastny a nie bezstarostne ale vo vnutri zniceny a unaveny ...

slnečnicaa

Bčko žije prakticky každý, akurát že sa dožije toľko ako Ačko. Beriem teda jednoznačne Ačko-krátko, ale naplno

xy:)

no to je pravda, lenze to je ta medzera v nasich zakonoch. preco za to neni fakt mastna pokuta? alebo basa? alebo vpp? a ludia su tu dost nekulturni, staci vyliezt niekde za dedinu a hned sa objavi nejaky bordel. preto vitam hocaku formu skulturnenia nasej spolocnsoti.

0mega

V singapure to funguje.. Preco nie u nas? :D ci to by sme potom museli za "basu" povazovat tuto realitu a za "nebasu" prave tu bodovu basy? :D (cize opacne, vnutro je ciste, vonkajsok spinavy)..
A ono takto by sa dalo menovat velmi vela pripadov, toto je avsak taky jednoduchy na debatu..

0mega

No tak ak by tam ten nefajciar nebol, ano pracovali by v dyme, najpravdepodobnejsie :)
Lenze co ak teraz ja poviem, ze som 1 proti milionu a nepaci sa mi ze nezavieraju aspon na par dni do vazenia tych ludi, co zahodia cigaretovy spacok, zuvacku a akukolvek inu vec, ktora patri do kosa.

Ved je to relevantny argument, ci nie ?

Ja nechcem zit na smetisku (Slovensko, kazda ulica ma smeti, opadky, na chodniku).

Preco sa teraz "milion" (ale realne menej) ludi neprisposobi mne? ;)