Dobry den, velmi ma trapi moj vzhlad akonahle vidim krajsiu odomna alebo moj priatel povie na niektoru ze je pekna upadnem do depresie, placem,trapim sa:(viem ze je to možno detinske ale je to moj problem už dlhši čas si snim neviem rady aj ked skusam samu seba povzbudit ze dolezite je je zdravie a ine priority nejde to.. stale si myslim že som skareda tucna aeste neviem co.. prosim pomožte... dakujem
mam depresie myslim si ze som skareda
no Jessica Alba je fakt kocka ale je tazke konkurovat herecke ktore ma osobneho trenera, vizazistu, asistenta ktory jej navrhuje oblecenie a ktora ma prijem miliony dolarov a moze si dovolit vsetko co len chce vratane liposukcie po porode :-D
takze treba sa na to brat troska s nadhladom a ono aj tebe sa iste pacia muzi-herci ktori su charizmaticki, namakani...
je to o sebadovere a sebavedomi, to je vsetko
lepsie ze ti spomenie Jessicu Alba ako keby ti mal neustale pripominat nejaku susedku, kamaratku alebo spoluziacku - to je uz ine kafe, to je uz niekto realny, konkretny z blizkosti a to by si mala dovod na ziarlivost alebo pochybnosti, ale takto???
no ma svoj idol ;-)))
no nech ti to jednoducho nehovori, viditelne mas problem so sebadoverou.
...ale po tom ako spomenie jessicu alba sa ma pozriet na teba, usmiat sa a povedat Ale ty si krajšiaaa :))
aj ked vies ze to nemusi byt pravda dolezite je ze si najkrajsia pre neho
jaj ja ze ti pripomina baby z okolia, kamaratky a tak...
pokial su to len herecky a spevacky a modelky z Victoria's SEcret, no tak booooze, obcas si nad nimi zrejme zamasturbuje
nad tymto sa netrap!!!!
a tvoj priatel je nejaky krasavec? skus mu to vratit, aki pekni su ostatni chlapci oproti nemu ovela krajsi mozno sa zbada
a inak pracuje na svojej sebadovere
no krasa je v zivote velmi dolezita ... menej pekni ludia maju bohuzial v zivote velke nevyhody ci uz pri hladani partnera alebo zamestnania alebo uspechu celkovo takze pokial si naozaj skareda je depresia celkom prirodzena a ver ze vela ludi takych sa kvoli svojmu vzhladu trapi.
bohuzial taky je zivot spravodlivost v nom nenajdes a s danym problemom mozes robit len velmi velmi malo. Mozes trosku cvicit upravit si vlasy a co najlepsie sa obliect. Neznamena to ale ze to z teba spravi peknu zenu. Jedina moznost ako zit a netrapit sa je snazit sa s tym zmierit a snazit sa na to nemysliet. Aj ked je to velmi tazke pretoze zivot ti bude neustale pripominat tvoj nedostatok.
Mozne ale aj je to ze skareda nie si :) uz to ze mas frajera znamena ze uplne zle na tom byt nemozes ... musis brat v uvahu ze najkrajsia na svete nebudes nikdy vzdy bude niekto krajsi ako ty a s tym sa tak isto musis len zmierit pretoze s tym nic nespravis.
a tiez si myslim ze tvoj priatel nie je celkom ok ... toto sa partnerkam nehovori ze nejaka je pekna :) .. jedine ak by cielene chcel aby si ziarlila :)ale toto krasne mozes pouzit aj ty na neho ked povies na nejakeho chlapa ze je fesi :) .. neboj jeho egu to jedno nebude :)
suhlas s xy. tvoj priatel ma mat oci len pre teba a nie rozpravat o inych ze su pekne
nos vsade zo sebou obrazok znetvorenych africkych zien poliatych kyselinou...ked uvidis krajsiu od teba porzi sa na fotku a potom do zrkadla na seba