Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomôžte mi aby som si udržala chlapca :((

Príspevok v téme: pomôžte mi aby som si udržala chlapca :((
Lenka 111

Ahojte mám 19. rokov. Raz som spoznala chlapca v mojom veku ktorý ma veľmi zaujal. Keďže som bola volná chcela som ho. Vysielala som mu signáli ale on nic. Raz som ale zistila že sa kamaráti s jednou kamoškou a tá mi povedala že je hamblivy a že ešte nemal frajerku:). Tak som prvý krok urobila sama a získala som si ho. Zistila som že je velmi zaťažený na blondiny a keďže som aj ja blondska tak tomi hralo veľmi do kariet. Kamoška mi prezradila že sa mu strasne páčim čo mi moc lichotilo. Inak postavu si myslim ze mám slušnú lebo 4 roky závodne plávama tá drina sa odzrkadlila na postave. Postupom času jeho hamblivosť opadla a zacal aj on mňa baliť čo sa mne velmi páčilo. Potom asme asi 2. mesiace len tak chodívali von a potom sme začali chodiť. Chodíme spolu pol roka. Máme krástny vzťah sme do seba zalúbený po uši. On sa ku mne vemi pekne chová, je milý, pozorný a je celkom aj romanticky. Občas ma vie zobrať na nejaky výlet, do reštaurácie a tak. Discotéky a podobné veci to je samozrejmosť. V posteli nám to tiež funguje na výbornú. Mám to sním strašne rada tak sa milujeme pomerne dosť často. Vidno že ho riadne rajcujem ale aj bývam dosť nadržaná keď viem že pomiluje spolu. ALE raz jeden večer som vypila viec než je dobré. Nebola som nadrbaná ale mala som dosť vypité a jeden chalan ma pobozkal ja som mu bozk opetovala a začali sme sa bozkávať keď vtom prišliel môj miláčik a videl nás. S tým chalanom sa pobil, mne vynadal a skoro s plačom odišiel. V tom mne došlo čo som urobila. Chcela som ho zastaviť ale nepodarilo sa. Je mi to hrozne lúto čo som urobila. Už ma nechce bola som za ním vela krát a povedal že som mu ublížila a že som ho sklamala. Ja ho strasné lúbim a nechcem ho stratit. Konečné slovo že je medzi nami koniec ešte nebolo tak stále verím že ostane pri mne. Ale pomôžte mi co urobiť aby pri mne ostal mňa už nič nenapadá :(( som zúfalá s toho

Lenka 111

Bubu****: čo si mu spravila??? a čo bol hlavný dôvod že ste to ukončili?? neveril ti, či už to nefungovalo alebo všetko dokopi?

Ja som tomu môjmu zlatíčku posla list tak už len čakám či sa ozve.

Bubu****

mala som podobnú situáciu ako ty. Bol to najúžasnejší chalan akého som poznala, tiež som to takto pokazila. No žiaľ náš vzťah už nebol taký aký býval pred tým čo sa to stalo, tak to skončilo a ja som si 4 roky nenašla lepšieho chalana. Zostali sme síce dobrý kamaráti ale dlho to bolelo. No teraz som si asi druhý krát v živote našla spriaznenú dušu. Začala som sa domnievať že to tak asi malo byť. No momentálne som rozhodnutá urobiť všetko pre to, aby som to už druhý krát takto nepokazila. Tak prajem veľa šťastia, aby si aj ty nemusela čakať neviem koľko rokov na opravnú šancu od života.

3nttt

ja si tiez myslim ze to je trosku velky trest. urcite si si mala dat pozor ale tak zase pripiti ludia nepremyslaju. ak ti odpusti (a ja si myslim ze ti odpusti) tak mu vtiraj vtiraj vtiraj :) a nepi! :)

Lenka 111

Teraz večer som stretla v obchode jeho kamaráta a zaroveň aj spolužiaka. Ono sa to stalo v stredu a že už dnes v škole bol v pohode a už ani nanadával namňa. Práveže rozprával chalanom rôzne zážitky čo mal somňou a konečne že sa vraj usmieval.

Zhrozenaaaa

je pravda ze kazdy si zassluzi druhu sancu.... aspon lenka vie ze to uz nikdy nespravi
lenze ten chalan jej uz nebude verit .. :/

Nicoll

No ja neviem ale podla mna nam tu nikomu neprinalezi posudzovat ci si Lenka zasluzi alebo nezasluzi dostat druhu sancu.Urobila blbost,okolostnosti za akych sa to stalo ju absolutne neospravedlnuju ale zas sa mi niektore vase reakcie zdaju prehnane.

Lenka,nevesaj hlavu..to co si spravila sa nerobi,isto to chalana zabolelo,je to nefer voci nemu,ale vo vztahoch sa deju ovela horsie veci a ak je vola ti ludia dokazu najst k sebe cestu.Drzim palce a snad to bude pre teba ponaucenim,kazdy z nas robi chyby,ale treba sa z nich poucit.

lulut555

zhrozena tak to mi je luto ze si to zazila. ale citit z teba hnev, tak zrejme ti to urobil chlapik zamerne. ale ocividne tuto dievcina sa nevrhala na vsetkych okoloiducich. stalo sa. nech sa rozhodne on, ako sa s tym vyporiada. mozno dovera klesne, ale nemusi to byt hned koniec lasky

trololo

si myslím že city predbiehali rozum v tej situácií čo je aj normálne. myslím si že chlapák sa dva krát vyspí, niečo podumá no a ak je fakt taký dobrák, tak sa dajú dokopy.
možno to ani nebol nejaký strašidelný bozk, len týpo vbehol do miestnosti v tej najúzašnejšej chvíli, kedy radšej mohol s kamošom brzdiť bororo pivom.
ale tá dôvera voči nej .... klesla o veľa stupienkov.
nebude to také zlé.