Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zda sa vam,ze malo jem?Lebo nechudnem,hoci by som mala.

Príspevok v téme: Zda sa vam,ze malo jem?Lebo nechudnem,hoci by som mala.
eva90

Takze,trosku ma to depta,ale uz asi dva mesiace sa snazim schudnut a vysledok su dve kila. Nedrzim ziadnu dietu ani nic podobne,snazim sa jest zdravo a 5-6krat do dna. Pocitam si kalorie(iba odhadom) a snazim sa vydat viac ako prijat. Takto som asi pred rokom schudla 12kg(zo 75 na 63) a islo to takym tempom,ze zhruba 3-4kg mesacne. Potom prislo skuskove,ja som sa vybodla na zdrave stravovanie a jedla som co prislo,znova som pribrala,asi 4 kg(zo63 na 67) a teraz posledne dva mesiace som znova presla na to stravovanie co som mala predtym a za dva mesiace som schudla len 2 kg. Teraz mam 65. Kazdy den mam nejaku fyzicku aktivitu,bud som v posilke(3krat do tyzdna) a zvysne dni chodim na prechadzky zhruba 6-7kg. Cize mam pocit,ze mam vydaj urcite vyssi ako prijem a i napriek tomu nechudnem tak ako by som si predstavovala. Jedine co mi napada je,ze mozno jem velmi malo a som si spomalila metabolizmus, aj ked sa mi nezda,lebo takto som jedla aj predtym a chudla som. Keby niekto prosim vyjadril nazor na moj jedalnicek. Napisem vam co som jedla vcera a predvcerom.
Takze vcera: R-tie chlebicky polystyren(3ks)
D:mandarinka
O:kuraci stroganov s ryzou
OL:dva strapce hrozna
V1:bebe keksiky
V2:tycinky vlarka neviem asi 15ks
ked to dobre ratam trak tie chlebiky viem rpesne kolko maju kcal 170,mandarinka50,stroganov som ratala 900,hrozno 100,bebe 220,vlarka 70...dokopy okolo 1500kcal...plus bla som na prechadzke 6,5km...myslim,ze som vydala viac ako prijala,nie?
Den predtym:R:musli s mliekom
D:mandarinka
O:sushi rolky s kari polievkou
OL:hrozno
V1:bebe
V2:hubova polievka
podla mojho odhadu musli 200kcal,mandarinka 50,sushi s polievkou 800 ,hrozno 100,bebe 200,polievka 200(nezjedla som jej vela) cize dokopy 1550...plus bola som v posilke hodinku a stvrt
Takze bola by som rada,keby mi niekto napisal,ze co si o tom mysli,lebo vazne som zufala :) Mam este omedzit stravu ci co mam robit aby som chudla tempom 3 kg za mesiac? Este dodatok mam 170cm 65kg bazalny metabolizmus akolo 1250kcal. Dakujem :)

fotografka

V posilke sa dá šlapať aj na orbitreku, nie? :) Ale inak máš pravdu. S činkami a posilňovacími cvikmi sa nechudne. Treba robiť aeróbne cvičenie ako orbitrek, bycikel alebo beh. Zvyšuje sa tepová frekvencia a spaľujú sa tuky, tiež sa zvyšuje vytrvalosť a kondícia. Anaeróbne cvičenie - s činkami napríklad, alebo zdvíhanie iného závažia, slúži na spevnenie svalstva a naberanie objemu. Ale obe tieto cvičenia je dobré kombinovať.

bez_S

surové ovocie a zelenina sú dôležité , aby telo nebolo prekyslené , lebo potom sa skutočne ťažko chudne , keď telo "zožierajú" kyseliny a bráni sa tukom (priberaním)

sweater

este sa chcem spytat byvas hladna? a miesto tej posilky, urcite tam len obehavas straoje ani nevies co cvicis, fakt skoda prachov a v posilke sa nechudne, zacni chodit na spining, aerobic, kondicny box atd. je milion moznosti hlavne skonci s posilkou

sweater

ked chces schudnut tak posilka je urcite pekna blbost :). myslis si ze ty chlapi co tam chodia zdvyhat cinky chcu chudnut? mala napoveda: praveze naopak chcu nabrat..

Laurina22

Podla mna jes hluposti a preto nechudnes dalej.Ked si das na veceru tycinky,telo z toho ma velke nic.Preto si robi zasoby.

Obmenila by som ti jedalnicek.

Na ranajky si daj celozrnnu zemlu alebo chlebik so sunkou morcacou alebo kuracou,Ramu alebo Perlu,paradajky,papriku.Desiata aj obed aj olovrant su fajn a na veceru si daj tie dva polystyrenove chlebiky zase so zeleninkou a sunkou.

Alebo si daj na ranajky ovsenu kasu,to je velmi dobre na chudnutie obsahuje vela vlakniny,cize dobre zasyti a je zdrava.Z polystyrenu telo nema nic.

fotografka

Inak ja osobne si myslím, že počítať kalórie je zbytočné. Človek by mal jesť ako mu chutí a nie merať si porcie podľa kalórií. Ale to už je každého osobná vec :)

Nie som si istá, ale ak chce niekto pribrať, tak by mal po cvičení jesť sacharidy. Ten kto chudne by mal hodinku-dve nejesť a potom si dať bielkoviny alebo jedlo, ktoré v režime dňa nasleduje.

Maoam a inak to je tiež na zamyslenie, že ak si dáš keksík v určitej kalorickej hodnote, ktorý ti nedá nič hodnotné, tak je lepšie to nahradiť knäckbrotom, v ktorom máš vlákninu a tvarohom, ktorý má dobré bielkoviny. Treba iba rozmýšľať :)

Maoam

eva90 to je v pohode, to je o ZVYKOCH, casto az ked ti druhi ludia nieco povedia a upozornia ta, tak si to uvedomis

ja napr. mam problem s tym, ze poobede a vecer mavam chute na sladke a take blbosti

no ale ked som si minule uvedomila, ze jedna väcsia blba pralinka ma 500kJ!!!! tak to mozem zjest rovno knäckebrot s CELYM teglikom tvarohu a ma to tolko isto kalorii.......

proste clovek sa lahko sekne, vsetky tieto keksiky a blbosti maju strasne vela kalorii ale vobec nezasytia

moja znama vynechala par mesiacov len tieto blbosti okolo normalneho jedla a schudla 3kg! len tak!

no tak mam motivaciu, ze tie posledne dve-tri kg co mi chybaju k idealnej hmotnosti u mna tkveju prave v tomto mojom ZLOZVYKU