Mám 21 rokov , pijem ,hram automaty, a na vsetko kaslem robim iba tolko co musim a nic viac ... Vsetky peniaze co zarobim rozhadzem ... Dokedy to takto bude ? ja uz nechcem takto zit ... Poznate ludi ktory sa dokazali zmenit ? Pretoze ja osobne nie a bojim sa ze takto to bude uz stale a ze stym nedokazem seknut...
Zmena životného štýlu...
Poznal som :) Hadaj preco som pouzil minuly cas. Ale nie ved, su to zavislosti, nie take ze "telo to potrebuje" ale dusa to potrebuje, to jest ty si musis zmenit priority! Gemblujes lebo chces mat viac penazi? No smola. Takto ich mat NEBUDES, tak zniz svoje ciele, alebo prejdi na nieco pomalsie ale istejsie (setrenie?). Kolko ma taky automat v sebe? 500eur? myslis ze to ti staci? mozno tak na zimne pneumatiky.. A co potom? budes chciet VIAC a VIAC = konecna.
K alkoholu, no videl som ludi ako sa spravaju po poziti alkoholu, najcerstvejsia skusenost je zo vcera vecera.. Aspon rozosmejes inych, no ale na svoj ukor ;) Opis tu situaciu viac, inac je zbytocne na to z mojej strany jednostranne debatovat a teoretizovat..
poznam.. treba len chciet a urcit si priority, uvedomit sa.. a ono to pojde same