Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako pomoc mojej kamoške-

Príspevok v téme: Ako pomoc mojej kamoške-
Jessi_1111

Ahojte. Ako pomôcť mojej kamarátke... rodičia sa jej rozviedli a rok bývala u svojej mamy. Tam jej bolo ako na konci sveta (veľmi zle). A nakoniec jej mama povedala ze je nevychovane a hnusne decko a ze ju už v živote nechce vidieť. Terazbýva u otca a je úplne zničená. Má 160 cm a 42 kíl. Je bledá, chudokvná, odpadáva a uz po dva dni musela odísť zo školy lebo sa jej točila hlava. Od cvičenia je oslobodená do decembra. Keď mi to všetko hovorila, plakala. Je to moja najlepšia kamarátka, ako jej mám pomôcť? týmto prosím o radu, ak niekto poznáte podobný prípad ktorému ste pomohli alebo nie, či to poznáte a pod. ... Kamarátky v triede ju prvý deň ako po roku prišla mali radi nanajvýš druhý ale teraz uz zapadla medzi nás a je to tak jak aj bolo. Len nie predtým. Teraz sa s ňou kamaráti len pár báb a chalanov z našej triedy. Iných kamarátov nemá, a v minulej škole mala zlých. Ďakujem Vám.

lilli_lilli

zahrnaj ju laskou, vrav jej tak casto ako sa len da ako si ju vazis, aku ju mas rada, ze je super clovek.A hlavne nic jej nevycitaj.Potrebuje citit, ze ju ma niekto rad. Vypocuj ju, ked bude chciet rozpravat, uisti ju, ze v tom nieje a nebude nikdy sama. Spolu to zvladnete:)

Maoam

mozno sa k nej zle sprava alebo ju depta alebo este horsie veci /napr. zneuzivanie/, stavaju sa vsetky mozne veci aj ked tomu ludia tazko veria