ignatia amara - skusenosti ?

marcelina78

Pri pouzivani homeopatie pozor, nechytat gulocky rukami, zabranit styku s kovmi, neskladovat pri mikrovlvlnke, elektrospotrebicoch, pol hodinu pred a po uziti nejest, nepit, iba vodu, nefajcit, nepouzivat mentol /z.pasty, zuvacky/ nepit kavu, to vsetko moze znizit az zabit ucinky lieku.
Tu som nasla nieco...
tahakdolekarne.ic.cz

onn

tak mi dali vlekarni 15nasku bez receptu... zobral som 3 guolocky o pohodinu zase tri a potom zase tri.. zdaa sa mi to hrozne malinke a ani nemam pocit zeby nejako zaberalo to

vava52

ide o to, ze sa mi zablokovala chrbtica, nedalo sa mi nadychnut ani dychat normalne tak som zivala a vzdychala a nasadili mi masaze, elektrol.a kedze som stressman a bala som sa aj sama ist do prace alebo existovat sama, ze sa mi nieco stane,tato ignatia fakt pomohla a ten tlak , co som mala na hrudi je prec aj ten strach ...samozrejme v minulosti som mala horsie psych probl ale nikdy mi nic nepomohlo, mozno neurol som brala asi 5 krat ale potom na druhy den som bola tupa jak bagandza

LXRa

heatherka - Teba nemusia zaujimat moje prispevky, inych mozu. Ale ospravedlnujem sa za ten neprijemny ton v predchadzajucom prispevku, mal som to inak sformulovat.

Heatherka

lxra neviem, co si chces dokazat. ak si chces nieco dokazovat chod inde, my o tvoje neodpodstatnene prispevky nestojime. ci je to placebo alebo nie, nato nech si urobi kazdy nazor svoj. mne to pomohlo. svoje komplexy si odbavuj inde.

onn, je to na predpis ale mne to stale dali v lekarni aj bez neho....