ahojte... strašne chcem prestať fajčiť. už som presvedčená, že s tým chcem skoncovať, ale bojím sa, že potom priberiem. je to blbé, ale bojim sa toho. keď prestanem fajčiť, pomalšie mi bude spaľovať a to nechcem, poradíte niečo čím si fajčenie vynahradím? alebo nejaka rada z vlastnej skusenosti? dakujem
fajčenie&rýchly metabolizmus
gretuska na co sa pytas?? ok samko tak chrom vynechame-ale tie ruky treba rozhodne zamestnat-pridaj sa ku kockam na teme koniec s fajcenim-najdes tam aj dobre rady-jedna babulka luskala slnecnicove semiacka pri odvikacke-alebo zacala robit koralky-proste zamestnat ruky!!! nejakou cinnostou-sport je dobry!
Brunuška moja ahoj. Som tu zas. Vieš čo srdcko, ja by som ten chróm radšej vynechal. Never reklame. Ja viem, ty teraz povieš, že však ty ho tam máš dosť!!! Ešte aj v potoku vám ho namerali.Smiech. Nie never tomu chrómu, je to len biznis, radšej zamestnaj ruky, pridaj pohyb.......Radšej mať bruško, ako rakvu!!!
ale naozaj? úprimne, veľmi si ma prekvapila... toto počujem prvý krát, tak teraz ja už neviem...
Ked prestanes fajcit-mozes mat zvysenu chut na sladke-kup si chrom a uzivaj ho. vacsinou sa priberie len z jedineho dovodu-nevies co s rukami-ruky treba zamestnat!inak fajcenie a to ze ti bude pomalsie spalovat-je blbost a spolu to vobec nesuvisi.
aaach nie, toto mi nerob. je to strašný zlozvyk ale nemôžem pre toto! :"-( som zúfalá
Veľmi ťa asi nepoteším. Ja som prestal fajčiť a pribral som okolo 25 kg. Fajčenie ti však nahradí viac pohybu. Myslím teda metabolizmus.