Hladanie prace

Príspevok v téme: Hladanie prace
Millla

Zaujima ma ako si hladate pracu? Ci posielate zivotopisy ako reakciu na inzeraty? Alebo posielate zivotopisy uplne vsade, ci niekoho hladaju alebo nie? A este, ci si hladate pracu aj osobne, teda chodit od dveri k dveram a klopat, ci niekoho nepotrebuju? Lebo ja som si zacala hladat pracu po 3 rokoch materskej, poslala som zopar zivotopisov ako reakciu na inzeraty, ale nic, absolutne ziadna odpoved. Mam VS, ziadnu prax, len brigadne. Vychodne Slovensko. Poradte nieco, aj nejake skusenosti, si rada precitam. Dakujem

Lulu2011

ja mam tiez pocit, ze v zivotopise 3 chybajuce roky a rok pred 30tkou hotova katasrofa

kedysi na kazdu pracu co som sa ozvala, ma pozvali na pohovor a hned aj vzali do práce teraz? ste matkou? dovidenia

teraz je plno akcii v obchodych domoch, aspon na hostesku skusam, nech nieco vyjde, lebo je to uz na obesenie

Millla

Matyo. No praveze najprv som chcela nejaku lepsiu pracu kedze mam VS, ale ako sa mi tak nikto neozval na to moje CV, tak uz zacinam uvazovat aj o tej predavacke..... Teraz je taka zla doba na hladanie novej prace.

Millla

martinmlm.Fuuuh tak to by ma ani nenapadlo, ze aj v niecom takom sa da podnikat:-) Ale vsetko je dobre ked sa z toho da vyzit.

Matyo

Záleží od toho aký job hľadáš, či niečo odborné alebo hocičo, trebárs aj predavačku, pokladníčku a pod. Keď to prvé, tak asi ti nič iné neostáva iba posielať CV na inzeráty a čakať kedy sa ti ozvú, bohužiaľ v dnešnej dobe sa dočkať nemusíš a na východe zvlášť, keď hľadáš hocičo, tak môžeš chodiť aj od dverí k dverám.

martinmlm

Aj čistenie záchodov sa dá robiť odborne a profesionálne. Zohnať rychlo cisternu čo preplachne zapchatý odpad je sakra problém a nie lacná záležitosť.

Millla

Myslela som, ze si programator alebo take nieco. No s tym robenim veci pre ludi, to ano, len aby to bolo na tolko dobra a odborna praca, aby za to aj chceli zaplatit. To je uz podla mna dost problem.

martinmlm

tu si reklamu nesmiem robiť! v podstate ROBÍM ĽUĎOM DOBRE, ČOKOĽVEK. ak robíš dobre hocičo tak si ťa zákazníci nájdu.