Dobrý deň, chcela som sa spýtať, či je nejaký spôsob, ako oddialiť menštruáciu, pretože ju mám dostať práve v deň, keď ma maju operovat dole a ci je nejaký liek, ktorý by som mohla užívať aj napriek tomu, že budem v celkom anesteze.
Prosim poradte
Ako oddialit menštruaciu, kvoli operácii?
Najhorsie je na tom to,ze ja nemam pravidelny cyklus, bezne mi meska aj 5 dni, tak, ale na to sa teraz spoliehat nemozem, a musim to nejak poistit...
duphaston niesu lieky na oddialenie menzesu. na oddialenie su ine lieky norethisteron. a je potrebne ich zacat brat minimalne 3dni pred menzesom
Dakujem, ale bojim sa,ze ked to bude v celkovej anesteze, ze nebudem moct uzivat lieky, kedze ani HAK sa nesmie uzivat pred operaciou, hoci ja ju neuzivam, ale viemze sa nesmie.
Jedinym spolahlivym sposobom su umele hormony. Musis zajst za gynekologom, on ti da recept... tusim sa to vola Duphaston, nie som si ista. Musis vsak ist v predstihu k lekarovi, nie na poslednu chvilu. Je potrebne dodrzat presny rezim pocas uzivania liekov, pretoze sa neberu pocas celeho cyklu.
porad sa s gynekologom, existuju take tabletky, len neviem ako sa volaju. ale vela zien uz takto posuvali cyklus a prezili anesteziu bez problemov.