Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farba po pouziti henny

Príspevok v téme: Farba po pouziti henny
danielaaa

Dobry den dievcata chcem sa opytat po akom case si mozem na vlasy naniest permanentnu farbu ak som pouzivala hennu, avsak bezfarebnu, (zelenu:))iba na vyzivu,dnes som si dala na hodinku henu a vo stvrtok chcem ist farbit vlasy na blond, svoje vlasy ma take akoby mysacie hnede, skor svetle, bude to problem hmmm? dakujem

danielaaa

Mesiac? ja to asi risknem a pojdem uz zajtra, aj tak mi tu nenapisal nikto z vlastnou skusenostou, ze farbil vlasy dva dni po hene a bol pruser.....a kedze je bezfarebna :)

Heatherka

minimalne mesiac :) Ja som si dlhe roky farbila vlasy ale strasne mi padali, tak som zacala henovat a uz nikdy si na vlasy nedam chemicku farbu. Ved je henna aj svetla, farebna.

jankaaaaaaaaa

nejde ot o ci ti vlasy zafarbila alebo nie, ale hena obaluje vlas, a chemicka farba prenika do vlasu, tak zafarbi vlas. ale ked mas vlasy obalene hennou, chemicka farba len tazko prenikde do vlasu, to znamena ze mozes mat velmi nerovnomerne zafarbene vlasy, alebo s nezelanym farebnym tonom

Heatherka

no podla mna minimalne mesiac. potom ti ta chemicka farba mozno chyti. pokial viem na henovane vlasy chemicka farba velmi tazko chyta aj ked je to bezfarebna hena. myslim si :)