Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podozrivý priatel

Príspevok v téme: podozrivý priatel
bambulka9999

ahojte...ja mam taky problem ze strasne ziarlim na priatela...ked sme boli spolu prezvonil ho niekto no nepovedal kto to je...a ide po ňom dievča ktore ako by som povedala je z tej istej dediny ako priatel a dnes som zbadala ze mala prefarbene vlasy z blond na cierne a priatel miluje ciernovlasky...dost malo sa stretavame a neviem co robi ked nie je so mnou a v praci...aj ked sme spolu a rozpravame sa nepozera sa mi do oci a citala som o tom ze to moze znamenat to ze klame...je to pravda? a co by ste robili na mojom mieste?

ivana45

ak ta podvadza, rozid sa.
bez ohladu na tento pribeh: ak si ziarliva (mozno nie si), cim skor s tym nieco urob. Ziarlivost sa da odtrenovat, nacitaj si.

bambulka9999

ludia zistila som s kym ma podvadza...tu je aj na fb..len neviem co jej mam napisat..pomozte mi..neni som na 100% ista ze je ona a nieco v podobe ako na to pridem...mam sa jej na rovinu spytat ze s kym je vo volnom vztahu? ja ju len z videnia poznam a aj to nemame dobre vztahy..

Maoam

prestan meditovat, polemizovat, lebo ti z toho zacina zasibavat a zacni radsej nieco konkretne robit (napriklad sa prevez autom alebo aj autobusom tam kde byva, ked budete dohodnuti a on zasa kratko pred stretnutim stretko zrusi)

na nete ti na dialku nikto nezodpovie tvoje otazky

co by mna iritovalo je ta diskrepancia medzi tym, co hovori a slubuje a tym, co realne aj s tebou robi

velke plany, vikendy, vylety, ale skutek utek...toto by mna dost iritovalo teda

bambulka9999

ale ma teraz napadlo že či podla vas nemôže isť o to že to robí naschval aby som žiarlila? možno ani žiadnu nemá..je to možné? ved ak mam byť úprimná aj ja som mu minule povedala že budem na nete a zaspala som na gauči pred TV a došla som okolo polnoci a on tam bol a pytal sa že kde som bola..a k tomu to bolo v piatok..takže si aj on mohol myslieť že som bola vonku s iným..inak sa mi zdôveril s takou vecou menšiou ktorá je ako jeho handycap alebo aspon on si to mysli že je to...ma malý pohlavný orgán..už som to nechcela škaredšie napísať :)..a minule sa ma zničoho nič opytal či mi to važne nevadi..mne nevadi...tak kvôli tomu este je tam ta nadej ze mozno nema inu ved kazda by chcela velký penis..

slnečnicaa:
ja by som ten vzťah velmi rada riešila aj osobne a aj riešim nie len cez facebook ale vkuse to iste hovori ked sa stretneme..ze on chce len mna a nikoho ineho ze je rad ze vôbec ma taku babu ako som ja..

bambulka9999

ale ako sa mam presvedcit ci je doma? auto mame ale mama mi moc nechce dat hlavne vecer..byva tak cca 7km odo mna..neviem skusim najst niekoho kto by to zistil, niekto taky kto je mu dôverný a aj so mnou by spolupracoval..neviem sice kto je taký ale hadam najdem niekoho..inak to proste nejde..

Maoam

to my tu predsa nemozeme vediet ;-)

je len na tebe ci budes zistovat alebo nie, nevesaj mu to na nos lebo si bude davat väcsi pozor, mozno by si sa mala ist presvedcit ci skutocne je doma ked vravi ze je a pozera TV alebo sa opytaj niekoho kto ho velmi dobre pozna a vidava ho castejsie ako ty - ak je ten clovek taky, ze to s tebou mysli dobre a je fajn, tak ti povie pravdu

bambulka9999

ale nechapem tak načo je so mnou lebo ak logicky rozmyšlame dve zvykly mať chlapy ktorý spávajú s dvoma ale ja som ešte panna a on to vie od samého začiatku, povedala som mu to...a nechce ist na to rýchlo, povedal že počká kým ja chcem..tak čo odomňa vlastne chce? chce iba moje panenstvo? a možno práve zato má inú? neviem no..povedal že naposledy mal sex pred vyše pol rokom..no skusim nejaku taktiku ze ked sa bude vyhovárať a nme sa situacia nebude pacit zacnem ho prezvanat a sms-ky..na zaciatok to postaci..nedokazem ho len tak nechat musim najst nejaky očitý dôkaz...viem znie to hlúpo ale chcem sa uistit ci to nie je len paranoja..aj ked to vyzera skôr že nie je..ale neviem ako sa mam pytat na tuto temu:ina baba...ked už je to mne trápne že sa ho vkuse vypytujem a tak..neviem poznate nejaky spôsob ako to z neho dostat? ci sa to vôbec dá? ja tiež nemam moc skúseností so vzťahmi aj ked mam uz 21 rokov..vzdy ma frajeri podviedli kvôli tomu že som sa s nimi nevyspala..a po 2-3 tyzdnoch ma nechali...a vzdy kvôli inej..lebo ja som decko ktore sa nedá pretiahnut..ale pytam sa ako som mohla urobit taku vec s clovekom ktorý ani sa neposnažil aby stal o moje panenstvo?..tento teraz o kom je reč, už to somnou ťahá 2 mesiace no už by chcel čomu sa nečudujem ale asi mu naznačím alebo aj narovinu poviem že ak ma chce do postele tak nech sa posnaží v tom správaní aby som nemusela pociťovať že som podvedená..minuly tyzden sme sa dohodli že to dame do poriadku a budeme normalne chodiť na rande a tak aby sa aj on do mna mohol zalubit a v nedelu ked som sa prvýkrát stretla s jeho dvoma kamošmi tak ma predstavil ako svoju frajerku a nie ako kamošku (lebo sme sa dohodli že začneme od začiatku s priatelstvom lebo sme sa zatial stretavali akurat v jeho aute ale to zato lebo nechcem aby moja mama vedela ze mam priatela-ona mi hovorieva ze najprv ucenie a potom chalani a nema to moc v laske a pytala by sa a nechcem to) ale on ma ešte stále nazýva svojou frajerkou..nechápem niekedy mam fakt taký pocit že chce ma..ale neviem čo sa deje toto akože načo ma podvadza potom...tu už naozaj musim vediet ci ide o paranoju iba alebo skutočnosť...samozrejme ani ja nechcem aby sa jeho kamoši rehotali za mojim chrbtom aka som naivna krava...aj keby daco vedeli by mi nepovedali..a to má najlepšieho kamoša jedneho čo naozaj že by som nepovedala na neho žeby nechal trpieť babu ak vidi že je "len zneužitá"...viem lebo ho poznam už davnejšie...tak neviem no

Maoam

vyznieva ako notoricky klamar, nieco mi tam nesedi

uz len fakt, ze sa vobec nemozes sustredit na ucenie, na seba, na svoj zivot, ze ti tvoja intuicia neustale bije na poplach by som to brala vazne, tieto pocity, väcsinou su spravne...

sustred sa na seba a na svoju skolu, on sa casom vyfarbi, raz urobi chybu alebo nahoda je blbec a budes v spravnej chvili na spravnom mieste a uvidis ho

Agnes999

bambulka no podla toho co pises mi je to uplne jasne. Pocuj, ukonci to s nim, nikdy to nebude dobre, len sa budes zbytocne trapit. Je jedno, ci je zvyknuty mat vztah alebo nie, ked mam niekoho apson trocha rad, tak sa podla toho chovam a nevyhovaram sa. To co je za primitivnu vyhovorku, ze on kukal telku a nechcelo sa mu prist si s tebou pokecat, hoci vedel, ze ho cakas, pretoze by ste kecali dlho a to sa mu nechcelo? A co je on nesvojpravny alebo uplne debilny, ze nemohol ta dojst aspon pozret, pozdravit a za pol hodku oznamit: som hrozne unaveny, idem si lahnut? Evidentne mal iny dolezitejsi program a v podstate ti aj moze byt jedno, ci trtkal nejaku inu alebo fakt kukal na bednu. Pretoze jedno je iste: teba ma na haku a absolutne si ta nevazi. Ja som zazila nieco podobne pred tym rokom, tiez sa stalo, ze zrusil stretko a to len hodinu pred, napisal mi len, ze mu do toho doslo nieco surne. Najskor ani nenapisal co, neskor tvrdil, ze jeho babku odviezli do nemocnice a ze skoro umrela. Nedokazal ale nikdy povedat, ze preco ju tam odviezli a zaujimave tiez bolo, ze hoci mala smrt na jazyku, na druhy den ju udajne prepustili. A ze cele tie hodiny bol pri nej a mne nemohol napisat, pretoze v nemocnici je zakazane mat zapnuty telefon. Jedna chujovina na druhu. Samozrejme, ze neskor vyslo najavo a sam to aj priznal, ze sa stretol s tou druhou. Ze ona mu zavolala a navrhla stretnutie a hoci on bol dohodnuty so mnou, rozhodol sa stretnut s nou, pretoze ako povedal, ona bola blizsie. Ja som to s nim este nejaky cas tahala, ale on bol taky notoricky klamar, ze sa fakt nedalo. Doteraz od neho ale pokoj nemam, hoci je to uz dlho, on totiz vsetko dava za vinu mne, nadava mi do chorych na mozog, paranoidnych a pod., vypisuje vulragizmi nielen mne, ale i mojej mame ktorej mail si nasiel na internete. Takze tebe radim: odid co najskor, aby si nedopadla rovnako! Este si mlada, niekde na teba caka muz, co si ta bude vazit a bude ta mat rad, nesmies byt len moc nedockava a brat kadejaku haved len preto, aby si nebola sama. Mysli na to, ze niektori vedia byt po rozchode az agresivni a to su prave taki samolubi jedinci ako tento tvoj, co proste neznesu, ze zena sa z nich neposere a zrazu ich nechce. Skus to nahrat tak nejak do stratena, proste mu furt hovor, ze nemas cas a vymyslaj si vyhovorky. Rob mu to iste co on tebe.