Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

za 2 tyždne schudnut aspon 3-4 cm zo zadku

haluška14

no ja snažim naozaj davat velky pozor davam na pitny režim aby som do seba dostala aspon 2 litre denne :) dnes idem na trening tak dufam že ked pridam aj cvičenie pomože to :) už sa tešim na ten dobry pocit ked sa mi to podari čo dufam že s ami podari :) dakujem aj ja držim palce :)

teniska3

myslim ze po tyzdni sa budes hlavne lepsie citit :) mozno ocividne vysledky uplne nebudu. ale nevzdavaj sa :)
ja sa tiez pridam, strasne malo pijem ale musim to zmenit! :) tiez mam tak mesiac na vytvarovanie postavy :D hlavne nohy a zadok musim tak sa snazim behat .) snad to pomoze :)
drzim palce :)

haluška14

dakujem vam babule :) aj ja vam držim palce verim že to všetko zvladneme :) myslite že už po tyzdni pocitim nejake tie zmeny aj na sebe ? :)

Maoam

jasne! zumba, beziaci pas, stacionar v posilke, vsetko super a VELA PI, cely den! u mna napriklad je uplne najdolezitejsie poobede a vecer nejest vsetky tie somariny, hlavne sacharidy, sladkosti, tycinky, krekry...ked toto dodrzim krasne chudnem a ked dostatocne vela pijem tiez

majuskanr

maomam a mozem behat aj v posilke vsak? lebo viem ze to je uplne ine na pase vydrzim aj pol hodinu ale vonku 8 minut :P, navyse teraz ked je chladno, by som soplik tahala za sebou a pluca nechala pri vchode, racej v teplej posilke, no ja mam taky plan ze 1krat do tyzdna posilka-beh a troska cinky a tak a ptm 2x zumba alebo nejaky aerobik co bude nech sa zapotim a zabavim :)

Maoam

ak ti mozem poradit, este mas dost casu, 2 mesiace, zacni behat alebo bicykel, stacionar, krasne ti schudnu nohy aj zadok ;-))

majuskanr

aha konecne tema kde su vsetci neni len zbytocne mudri ale aj normalne poradia a nebuzeruju :) pekne rady pokusim sa ich drzat aj ja, sice "akciu" do siat mam az v decembri :P myslite ze dam nieco dolu takto? su to skoro dva mesiace, ja mam hrozne miery ze 90-73-108 velka ricina musi ist dolu tak dufam ze nepojdu len prsia :D haluska drzim palceky :)

Maoam

daj vediet ci to klaplo :-D
ak mozes skus mat este vela pohybu, vsade chod peso, nejedz ziadne blbosti, hlavne nie poobede a vecer (maskrty, sladkosti, cipsy, tycinky k telke ap od). po 16-17h len surovu zeleninu ak budes velmi hladna alebo cisty vyvar bez nicoho a nieco teple na pitie (caj, citronada)...toto zarucene pomoze

ono z tych 3-4kg ked takto obmedzis prijem odide 2kg len co bude voda a obsah criev a krasne ti splasne brucho, hned budes inak vyzerat a zvysok, to 1-2kg odide tuk ked to dodrzis, drzim ti palce!

Maoam

no ak pijes za den len liter, tak sa necuduj ze nechudnes, voda ti velmi pomoze, mozes pit aj nesladene caje, ovocny, bylinkove, mineralku (nesytenu, bez bubliniek), citronadu aj horucu! vsetko taketo, nepi sladene limonady