Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.
Strach z tehotenstva
veru, uz je neodpovedajte..uz je to smiesne a trapne..ajtak nic nevyriesime, same bla bla bla tu len pise
prestante jej odpovedat
ani my sme tam s vami neboli a vieme,ze tehotna nie si...
Realny dokaz od psychiatra?A ako bude psychiater vediet ci som alebo nie som tehotna,ved on v tom aute s nami nebol.
vies co najviac potrebujes?Realny důkaz od psychiatra a uz tolko neopakuj svoje bla,bla,bla-....,co my tu můzeme riesit?
lenze tebe tu 100% istotu neda nic chapes?proste toto je OCD ako vysita...a blazon,uprimne si myslim,ze tebe psycholog nepomoze ty si fakt v stadiu na psychiatra a cim dlhsie budes liecbu odkladat tym to bude horsie
liecit v pravom zmysle slova tvoju chorobu moze jedine psychiater. v tomto priade je psycholog neucinny
blazon - samozrejme, ze ti to psycholog nevyhovori, ty potrebujes liecbu psychiatra a lieky na šiši stavy
neviem naco tu vypisujes stale to iste dookola ako verklik...kazdy ti hovori ze tehotna nie si, ani nemozes byt, ty si myslis ze si a ako ti mame pomoct ked si nedas povedat?
tebe sa pomoct neda, ty chces len zaujat pozornost...pomoze ti len psychiater...uz tu nevypisuj to iste 100krat a chod sa dat radsej liecit cim skor
prehanas to, uz je to trapne
K psychiatrovi nechcem ist,chcem ist za psychologom.Naozaj a vazne,len potrebujem 100% istotu,ze nie som tehotna.Potom sa zacnem liecit.Lebo mne by to psycholog nevyhovoril,ja potrebujem realny dokaz od gynekologicky.