No mám taky menší problém :)
Cca pred troma týždnami som sa začal stretavat s jednou slečnou,ktorú som už poznal nejaký ten čas.
Stretávame sa každý den...ciže bud niekam von alebo k nej len tak.Nikdy by som nepovedal,ze s nás sa stanú taký dobrý kamarati a kedže si vo vsetkom rozumieme a mame spolocny nazor na vsetko tak je ideálna:)
No moj problem je vsak v tom,ze ja už na nu myslím častejsie ako je normálne medzi kamaratmi.Mna nazýva kamaratom pred ostatnými,ale vidíme sa každý den a aj mi volá stale pred spanim.
Bola už na navsteve aj u mna no nedovažil som sa spravit nejaky ten krok vpred.Mne nejde o sex to je poprve a tak uzasnu holku som nestretol uz dost dlho.
Ja tam občas náznaky vidím no zas som už dlhsie bez vztahu a tak ja sa uz nechcem sklamat a kebyže sa jej poviem co citim tak sa bojim ,že kamaratstvo uz nebude take ake je.
Tak pytam sa ako tak nevedomky jej dat najavo,že ju chcem a mám ju rád viac ako kamosku.
Nemám 15 rokov,ale ozaj s takým až kamaratstvom som sa nestretol...dik za rady
Ako dat najavo kamaratke,že mi ide viac ako len o kamaratstvo???
co sa stalo?
Dneškom moja "láska" k nej na 90% skončila... vravi sa nikdy nehovor nikdy,ale po dnešnom šoku mam zmiešane pocity a beriem asi vsetko spat :((
povedz jej čo citiš, viem že to nie je lahke, ale bol som v tvojej situacii, teraz už ma ineho a mne šlo roztrhnuť srdce, zaleži na tvojej osobnosti no nikdy neplytvaj časom lebo sa može stať že ta niekto predbehne tak ako aj mna. Good luck
axolotl....neboj, Ja tiež inteligentná a okrem skutkov a reálnych konkrétnych činov mi aj tie "rečičky" ako píšeš...dobré robkajú. Predsa v každej žene (u niektorej viac u inej menej) je predsa len to "romantično", že chce tie krásne slová počúvať, veriť im a snívať o nich o tom, predstavovať si to všetko....a na Tebe je už len tie sny zhmotniť a zreálniť, na skutočnosť premeniť zmeniť :-)
A nepripúšťaj si, žeby to nemalo výjsť...už ako písala ta3, tie jej volania atd sú jasným signálom, že z jej strany je tam už jednoducho viac, než si možno Ty sám myslíš a pripúšťaš ;-)
no dnes bol teda krásny den s nou:)
jedna básen :)
no mozno to ani nevyjde a s toho sa budem dlho spametavat
Boze, to je krasne, ze ju mas tak velmi rad, tak dobre sa to cita, tak este raz vela stastia, cakaju Vas nadherne chvile, ktore Vam uprimne prajem
Dakujem Vám za skvelé rady a snad čas ukáže čo bude a čo nie.
Tato holka dokonca patrí k tým ozaj,že inteligentným takže tam rečičky nezaberú,ale skor činy.
Mám ju strašne rád :)
absolutny suhlas so vsetkymi tromi prispevkami! vela stastia a lasky, axolotl.
Obidve dievcata predomnou Ti dali skvele rady, ja by som chcela uz len dodat, ze si stastny muz, ked si nasiel v dievcati taku skvelu kamaratku lebo dobrym zakladom kazdeho vztahu ci uz mileneckeho, partnerskeho alebo manzelskeho je kamaratstvo, na nom sa da budovat naozaj pevny a kvalitny vztah, toto vsetko mate pred sebou, je to krasne a vzrusujuce obdobie vo Vasom vztahu, z toho, co v kratkosti pises, je jasne, ze tuzba o rozvijanie vztahu je obojstranna, sice pred priatelmi Ta nazyva iba kamaratom, lebo nimi zatial ste, ale ked Ti vola kazdy vecer pred spanim, to hovori jasnou recou, inak Tebe vsetka cest, dobre sa to cita, ze v dnesnej dobe s uvolnenou moralkou sa este najde mlady muz, ktoremu nejde v prvom rade o sex, tak obom zelam vela stastia a more lasky