Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Postup pri líčení

Katkaaaaa

ja si pleť najprv očistím, potom dám make-up (krém nijaký nepoužívam, lebo mám mastnejšiu pleť a potom mi vyzerala ešte viac mastnejšia), make-up mám rada od maybeline,tiež púder. Potom si jemne ceruzkou zvýrazním obočie, tekutú linku na horné viečko, špirálu. Líčka tiež nepoužívam, lebo mám strašne bledú pleť a nejako neviem utrafiť farbu, aby to nevyzeralo až príliš

jennie

ano postup mas dobry... ja si pred licenim ocistim plet a osetrim ju hydratacnym kremom kedze je uz chladne pocasie a plet trpi, nanesiem podkladovy krem, potom nedokonalosti zakryjem korektorom, hubkou alebo prstami vklepem make up do pleti (potom vydrzi dlhsie), na celo, nos a pod ocami (kde sa leskne plet najvic) nanesiem puder v tenulinkej vrstve aby som nevyzerala ako mumia, pred licenim oci si na vonkajsie viecko oka nanesiem ceruzku, ktoru stetcom rozmazem do statena a nanesiem tiene (najtmavsi do vonkajsieho kutika a najsvetlejsi do vnutorneho)a tmvsi si dam na vonkajsi okraj spodnej casi oka, potom si vytocim mihalnice kliestami a nanesiem riasenku najprv na spodne mihlanice a potom na horne (nikdy nie naopak!!!), namalujem si obocie, ucesem ho a zafixujem, nanesiem farbu na licka, na pery si dam konturovacu ceruzku aby sa nerozpijal lesk resp. ruz a hotovo..trva mi to cca 15-20 min :D