Ahojte,ako postupujete pri vašom líčení? môj postup je-čistenie pleti,podkladový krém,korektor,make up,púder,líčka,očné tiene a špirála,je správny?ak áno,tak aj napriek tomu sa mi môj make up nezdá najdokonalejší.aký je ten váš?máte nejaké obľúbené prípravky?:)
Postup pri líčení
ja si pleť najprv očistím, potom dám make-up (krém nijaký nepoužívam, lebo mám mastnejšiu pleť a potom mi vyzerala ešte viac mastnejšia), make-up mám rada od maybeline,tiež púder. Potom si jemne ceruzkou zvýrazním obočie, tekutú linku na horné viečko, špirálu. Líčka tiež nepoužívam, lebo mám strašne bledú pleť a nejako neviem utrafiť farbu, aby to nevyzeralo až príliš
ak uz v tom mas prax, za 10 min. sa da spravit komplentny makeup, takze casovo to az take narocne nie je
Boze moj, tolko zbytocne premarneneho casu...
ano postup mas dobry... ja si pred licenim ocistim plet a osetrim ju hydratacnym kremom kedze je uz chladne pocasie a plet trpi, nanesiem podkladovy krem, potom nedokonalosti zakryjem korektorom, hubkou alebo prstami vklepem make up do pleti (potom vydrzi dlhsie), na celo, nos a pod ocami (kde sa leskne plet najvic) nanesiem puder v tenulinkej vrstve aby som nevyzerala ako mumia, pred licenim oci si na vonkajsie viecko oka nanesiem ceruzku, ktoru stetcom rozmazem do statena a nanesiem tiene (najtmavsi do vonkajsieho kutika a najsvetlejsi do vnutorneho)a tmvsi si dam na vonkajsi okraj spodnej casi oka, potom si vytocim mihalnice kliestami a nanesiem riasenku najprv na spodne mihlanice a potom na horne (nikdy nie naopak!!!), namalujem si obocie, ucesem ho a zafixujem, nanesiem farbu na licka, na pery si dam konturovacu ceruzku aby sa nerozpijal lesk resp. ruz a hotovo..trva mi to cca 15-20 min :D