zdravim..s priatelom sme boli spolu dva a pol roka, mali sme spolu krasny vztah, velmi sme si rozumeli o vsetkych smeroch,prezili sme si velmi vela toho, dobreho aj zleho ..avsak posledne mesaice nasho vztahu sa vsetko zmenilo, bol podrazdeny, nic ho nebavilo,nakoiec ani ja.nahle sa so mnou rozisiel s tym ze potrebuje nieco nove...o par dni to nove uz mal, novu priatelku..velmi ma to bolelo, nevedela som sa s tym vyrovnat, aj preto ze ta jeho nova priatelka bola mojou kamaratkou..rozchod bol velmi emotivny aj pre neho,ako keby este sam nebol rozhodnuty co vlastne chce..par tyzdnov som ho ignorovala, nemala som s nim uz o com, trpela som, jeho to velmi trapilo, vypisoval mi kazdu chvilu..no ja som sa citila podrazena z oboch stran, od nej som to teda tiez necakala, a az po tomto incidente som sa vlastne dopocula z viacerych stran jej blizkych co je ona vlastne zac...po dvoch mesiacoch od vsetkeho som sa s mojim byvalym stretla, vyvolalo to v nom vela spomienok, ospravedlnoval sa mi ze nam vtedy nedal sancu, ci by som mu ju vlstne niekedy este dala.rozpraval o tom aky bol nas vztah krasny hlavne preto ze som bola jeho prva..ale na druhej strane ze on ma teraz ju, a je zalubeny..ja ho proste nechapem o co tu ide..vidiet na nom ze este nie je vyrovnany sam so sebou, chybam mu,pritahujem ho ale uz ma ju..stretli ste sa uz s niecim takymto? ako to dopadlo?
rozchod kvoli inej
podla mna ma cosi ako vycitky svedomia, preto toto vsetko
ale premietni si co sa stalo, nahradil ta inou a dokonca tvojou dobrou kamaratkou, co to svedci o tych dvoch? proste nechaj to tak, kasli na neho a vobec nereaguj na jeho pokusy
no a presne pre toto ci uz somnou niekto skonci alebo aj snim sa uz s nim nikdy v zivote nekontaktujem ani nic podobne.nahodne stretnutie po dlhej dobe by som brala ze ok ale ze by som si snim pisala a vyvolavala tak to teda nie.raz ma niekto nasere,urazi,necha,oklame,ublizi mi-len raz a naposledy.nebudem si predsa srat na hlavu od jedneho clovek niekolko krat.
draha.rozisiel sa s tebou kvoli inej a teba este zaujma ze o co ide teraz jemu?