Myslite si, ze slane neni dobre jest?

bingham

no to teda neviem...ale mozem prist ja...a uvidis ako vyzera slusna navsteva...aj kvety dostanes... hehee :D

a ktvojmu slanemu....tak neni to zrovna moc zdrave...ked si hladna medzi jedlami...daj si jablko he :)

User_37597

0mega
fiha mas ty ale dobre rady :D
tak to aby som ani do prace nechodila a len cvicila a cvicila.alebo uz si to viem predstavit aj tak ze pridem do prace a popri tukani do klavesnice budem bezat na beziacom pase :D
;)
ocividne mas ty lepsiu postavu preto mas takuto uvahu :Dalebo potom ako v panelaku(serial) ani ty nepracujes a preto mas cas od rana do vecera cvicit :D
noze sa podel o tvoje skusenosti :P

0mega

ale aby si kvoli mne nemusela menit temu, tak myslim si ze tycinky maju tak okolo 300-400kCal ?
cokolada ma viac potom:
-odkaz odstránený-

0mega

no ja mam 32 a ver mi ze v 22 je to naozaj este len "slusna" navsteva :D
tak je rozdiel ci pride napr šéf, alebo byvali spoluziak kohom som nevidel dekadu :) a preco ta zaujimaju kila? schudnut sa da aj ked sa prepchavas :) sice je to narocnejsie, ale ide to. aj vanu naplnis, ked ju nemas upchatu, ale ten prud vody musi byt enormne silny :D

User_37597

0mega
tak fajn!!!!!!!!
oficialne menim tuto temu na : pohostenie navsteve :D
ked sme pri navsteve(vidim ze vas nezaujmaju moje kila navyse ktore sa snazim vymazat s mojho zivota :D)
ja ked viem ze pride slusna a normalna navsteva tak spravim pohostenie.mam 22 rokov tak je vam jasne ze ako myslim slusna a normalna navsteva :D

User_37597

jaj zeny serte na moje navstevy :D
to bol len priklad aby som vam uviedla ake slane mam na mysli.ale ja sa pytam kvoli sebe.sladkemu odolavam celkom slusne.ale medzi casom od jedneho jedla k druhemu co su tri hodiny nieco zobkam a to napr tie tycinky..pre to sa pytam..inak je vseobecne zname ze arasidy su fajne mastne,a aj polistirenove chlebicku su riadne kaloricke i ked ich vacsina zien poklada za velmi zdrave ale neuvedomuju si pri akej vysokej teplote sa robia.celkovo viem co mam jest a pijem mineralky ale tak ma zaujmalo to slane.ci je nieco co si mzoem dovolit zobkat..ovocie jem rano s ovsenymi vlockami.a zeleninu zvacsa poobede.

Weva

Ako hovori Omega, ved nech si navsteva da - nemusis to jest i Ty (len je asi tazke odolat) a nejde len o cukor ale presne o tuk ako pises, cize ked je to plne tuku ako arasidy, ine oriesky, chipsy a tak, tak je to o tom a nie o slanom...

Ked tak tycinky su ok, ale ako pohostenie by to bolo dost skromne... Mozes i nejake jednohubky, olivy, syr, krekry - ale vzdy to budu kaloricke bomby (ak nedas stopkaty celer, karotku a tak s nejakym jogurtovym dipom, co doporucovala kamoska, ale myslim, ze kazda navsteva by pozerala, ze hm hm hm - to je teda pohostenie :))

0mega

ničím :D
ale nie, no sladke aj slane, lebo nikdy neviem kto co ma rad, konieckoncov, to co do seba da navsteva, to je mi fuk, nie je to moje telo ale ich, cize:
- nejake male sladke keksy (neviem nazov, ale rozne prichute, z kazdeho nieco), mikro cokoladky, bombony..
- arasidy a podobne veci
- chipsy, tycinky..
- pitie (cierne, orandzove, bublinkove nebublinkove a obycajna mineralka a nemineralka, popripade stavy)
- no a zalezi od situacie: zakusky, kolace..
- v lete aj rozne ovocie..
:)

User_37597

NO to hej to viem..ale ja sa pytam vyslovene na slane ako je sladke tak slane.cim ponuknes navstevu?slanym..take slane :Dtycinky,chipsy,chrumky vsetko