Tento problém sa ma síce netýka, ale moje kolegyne v posledných týždňoch neriešia v práci nič iné, iba to, že po vložení silikónov nemajú vôbec citlivé bradavky. Je to možné? Nepíšte mi tu, čo ma je do toho atď, ale fakt ma to zaujíma. Čo sa vlastne pri tej operácii stane, keď sa odstráni citlivosť bradaviek? Moja priateľka má prsia originál, ale tiež sa čudovala, ako môže vloženie silikónov zmeniť citlivosť pŕs.
Necitlivé bradavky po vložení silikónov
ja som tak extremne senzitívna že ked som bola zdravá len sa ma niekto dotkol mojej bradavky a už som mala orgazmus
aby som to upresnila, ako to mne bolo vysvetlene. pri operacii sa nareze sval, oddeli sa a ta blana sa odstrani ci ako, a pod sval sa vklada implantat. vtedy to viac hrozi ze sa bradavky "pokazia". ked sa dava po zlazu, tam je vraj menej vsetkych rizik. snad som pomohla tvojej zvedavosti :)
jednoducha odpoved, pri operacii sa mozu aj nemusia poskodit nervove vlakna a citlivost sa na cas prerusi. vela zien opisuje ze necitia dotyk ale bradavka reaguje. tam sa ta citlivost moze vratit casom, predsa len je to tkanivo bolave po operacii. ale niekedy sa chirurgovi "zadari" a prerusi tie nervy natrvalo. asi je to pripad tvojich kolegyn.
elza inak nechapem tvoju reakciu, nepytal sa na tvoje bradavky. mna napriklad tiez zaujima kopec veci na chlapoch, napriklad ake to je po vasektomii, ako to pocituju. a som za to ina? no proste je to zaujimave, vsetky zasahy do ludskej anatomie. mozno si sa mala viac biologiu ucit nez na nabozenstvo chodit, alebo aky mas problem.
ja mám bradavky necitlivé celý život .....
Ty máš aký problém? Mne sa zdá skôr úchylná tvoja reakcia a rada týkajúca sa penisu. Len ma to zaujímalo, ale zdá sa, že teba to dráždi. To však nie je môj problém. Okrem toho si myslím, že citlivosť pŕs je pre ženu dosť dôležitá. Ak sa tá citlivosť stratí, žena tým o niečo prišla.
inak, neviem co muzi zakladaju taketo uchylne temy. vsak si daj spravit operaciu penisu a potom sleduj jeho citlivost, budes mat co robit
Dve kolegyne majú od operácie 5 a 6 rokov a jedna 3 roky. To je už dosť dlhá doba, ale bradavky sú necitlivé. Hovoria, že je to preto, lebo sa pri operácii prerušili nervy.
Áno je to pravda,mne po operácii tiež úplne znecitliveli bradavky a na dotyk mi to bolo až nepríjemné.No po pár mesiacoch sa citlivosť vrátila.Vo väčšine prípadov sa citlivosť skvôr či neskvôr vráti.
Je to pravda, ja som po silikonoch tiez tam stratila citlivost. Cim to je neviem.
naozaj sa k tomu nevie nikto vyjadriť? čo tie ženy, ktoré majú za sebou operáciu?